Судије

Прва лига жене - делегирање 21/22

УТАКМИЦА
ДАТУМ
ВРЕМЕ
МЕСТО

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Главни судија: Зорана Стоиљковић

I помоћник: Дуња Вукчевић

II помоћник: Изабела Ковач

Делегат: Горан Илић

Стадион: Градски стадион Пирот

Делегат: Велимир Миљковић

Главни судија: Ивана Чолаковић

I помоћник: Ћирковић Андријана

II помоћник: Андреа Маринковић

Стадион: Стадион "Радослав Шиља Тадић"

Главни судија: Јасмина Мицкоска

I помоћник: Бојана Шћепановић

Делегат: Драган Исаиловић

II помоћник: Јована Старчевић

Стадион: СЦ Ратомир Мичић Миче

Делегат: Горан Илић

Главни судија: Јована Полић

I помоћник: Ивана Јовановић

II помоћник: Александра Стојанац

Стадион: Стадион ФК "Слога"

II помоћник: Милена Ристић

Посматрач: Даница Стојиљковић

Главни судија: Маша Алексић

I помоћник: Наталија Крстић

Делегат: Слађана Брадић

Стадион: Стадион ФК "Слога"

Главни судија: Мима Станковић

Делегат: Велимир Миљковић

I помоћник: Наталија Крстић

II помоћник: Андреа Маринковић

Стадион: Градски стадион Земун

Делегат: Душан Петковић

Главни судија: Мима Станковић

I помоћник: Љубица Чубрило

II помоћник: Мина Павловић

Стадион: Стадион ФК Левач

Делегат: Мирјана Радовановић

Главни судија: Катарина Петровић

I помоћник: Зорица Жујовић

II помоћник: Андреа Милошевић

Стадион: Стадион Чика Дача

Делегат: Живка Комленац

Главни судија: Јелена Међедовић

I помоћник: Бојана Шћепановић

II помоћник: Маријана Рајовић

Стадион: Карађорђе Мишар

Главни судија: Зорана Стоиљковић

I помоћник: Андреа Мијаиловић

II помоћник: Николина Пуртић

Посматрач: Милица Кикановић

Делегат: Радивој Мушкиња

Стадион: Стадион ФК Колубара

Делегат: Дејан (КШ) Ивановић

Главни судија: Андријана Дамјановић

I помоћник: Марија Јовановић

II помоћник: Драгана Тадић

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Нема података

Стадион: Градски стадион Пирот

II помоћник: Мина Павловић

Делегат: Драгољуб Обрадовић

I помоћник: Марија Јовановић

Главни судија: Андријана Дамјановић

Стадион: СЦ Ратомир Мичић Миче

I помоћник: Андреа Маринковић

Делегат: Давид Милић

Главни судија: Маша Алексић

II помоћник: Милена Ристић

Посматрач: Нона Стефановић-Пажин

Стадион: Стадион "Радослав Шиља Тадић"

Главни судија: Јелена Међедовић

I помоћник: Ивана Јовановић

II помоћник: Александра Стојанац

Делегат: Марко Антић

Стадион: Стадион ФК Левач

Делегат: Слађана Брадић

Посматрач: Нона Стефановић-Пажин

Главни судија: Наталија Крстић

I помоћник: Милена Ристић

II помоћник: Марија (ЛЕ) Ђорђевић

Стадион: Градски стадион Земун

Делегат: Жељко Рељић

I помоћник: Мирела Малешевић

II помоћник: Изабела Ковач

Посматрач: Јелена Морача

Главни судија: Јелена Трнинић

Стадион: Стадион Чика Дача

I помоћник: Зорица Жујовић

II помоћник: Јована Старчевић

Главни судија: Јасмина Мицкоска

Делегат: Драгољуб Обрадовић

Стадион: Стадион ФК "Слога"

I помоћник: Ивана Јовановић

II помоћник: Александра Стојанац

Главни судија: Јована Полић

Делегат: Зоран Митровић

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

I помоћник: Драгана Тадић

II помоћник: Љубица Чубрило

Главни судија: Катарина Петровић

Делегат: Ана Тепшић

Стадион: Карађорђе Мишар

Делегат: Новица Живковић

Посматрач: Милица Кикановић

Главни судија: Јелена Трнинић

I помоћник: Андреа Мијаиловић

II помоћник: Изабела Ковач

Стадион: Стадион "Радослав Шиља Тадић"

Главни судија: Милица Миловановић

I помоћник: Јована Старчевић

II помоћник: Јелена Поповић

Делегат: Велимир Миљковић

Стадион: ФК ТЕК СЛОГА

I помоћник: Мила Мошорински

II помоћник: Мирела Малешевић

Посматрач: Биљана Трифуновић

Главни судија: Зорана Стоиљковић

Делегат: Жељко Рељић

Стадион: СЦ Ратомир Мичић Миче

Главни судија: Јована Полић

I помоћник: Маја Милошевић

II помоћник: Мина Павловић

Делегат: Ненад Јеринић

Стадион: Градски стадион Пирот

Главни судија: Мима Станковић

I помоћник: Александра Костић

II помоћник: Ћирковић Андријана

Делегат: Душан Милић

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Главни судија: Зорана Стоиљковић

Делегат: Дејан Лекић

I помоћник: Дуња Вукчевић

II помоћник: Изабела Ковач

Стадион: Градски стадион Земун

Делегат: Мирјана Радовановић

II помоћник: Јелена Поповић

I помоћник: Александра Томић

Главни судија: Марина Живковић

Стадион: Стадион Чика Дача

Делегат: Славко Костадиновић

Главни судија: Јелена Међедовић

I помоћник: Ивана Јовановић

II помоћник: Маријана Рајовић

Стадион: СЦ Ратомир Мичић Миче

Делегат: Драгољуб Обрадовић

II помоћник: Мина Павловић

Посматрач: Нона Стефановић-Пажин

Главни судија: Милица Миловановић

I помоћник: Марија Јовановић

Стадион: Стадион ФК "Слога"

Делегат: Слађана Брадић

Главни судија: Ивана Чолаковић

I помоћник: Наталија Крстић

II помоћник: Ћирковић Андријана

Стадион: Стадион ФК Левач

Нема података

Стадион: Градски стадион Пирот

Нема података

Стадион: Карађорђе Мишар

Нема података

Стадион: Стадион "Радослав Шиља Тадић"

Нема података

Стадион: Стадион ФК Колубара

Нема података

Стадион: Стадион Чика Дача

Нема података

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Нема података

Стадион: Градски стадион Пирот

Нема података

Стадион: Стадион ФК "Слога"

Нема података

Стадион: СЦ Ратомир Мичић Миче

Нема података

Стадион: Стадион ФК Левач

Нема података

Стадион: Карађорђе Мишар

Нема података

Стадион: Градски стадион Земун

Нема података

Стадион: Стадион "Радослав Шиља Тадић"

Нема података

Стадион: Стадион ФК Колубара

Нема података

Стадион: Стадион Чика Дача

Нема података

Стадион: Градски стадион Земун

Нема података

Стадион: Стадион ФК Левач

Нема података

Стадион: Карађорђе Мишар

Нема података

Стадион: Стадион ФК Колубара

Нема података

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Нема података

Стадион: Градски стадион Пирот

Нема података

Стадион: СЦ Ратомир Мичић Миче

Нема података

Стадион: Стадион "Радослав Шиља Тадић"

Нема података

Стадион: Стадион ФК Колубара

Нема података

Стадион: Стадион ФК "Слога"

Нема података

Стадион: Градски стадион Земун

Нема података

Стадион: Карађорђе Мишар

Нема података

Стадион: Стадион Чика Дача

Нема података

Стадион: Стадион ФК Левач

Нема података

Стадион: Стадион ФК Колубара

Нема података

Стадион: Карађорђе Мишар

Нема података

Стадион: Стадион "Радослав Шиља Тадић"

Нема података

Стадион: СЦ Ратомир Мичић Миче

Нема података

Стадион: Градски стадион Пирот

Нема података

Стадион: Стадион ФК Левач

Нема података

Стадион: Стадион Чика Дача

Нема података

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Нема података

Стадион: Стадион ФК "Слога"

Нема података

Стадион: Градски стадион Земун

Нема података

Стадион: Стадион ФК Левач

Нема података

Стадион: Карађорђе Мишар

Нема података

Стадион: Стадион ФК Колубара

Нема података

Стадион: Градски стадион Пирот

Нема података

Стадион: Стадион "Радослав Шиља Тадић"

Нема података

Стадион: Градски стадион Земун

Нема података

Стадион: Стадион ФК "Слога"

Нема података

Стадион: СЦ Ратомир Мичић Миче

Нема података

Стадион: Стадион Чика Дача

Нема података

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Нема података

Стадион: Стадион ФК Колубара

Нема података

Стадион: Градски стадион Земун

Нема података

Стадион: Стадион "Радослав Шиља Тадић"

Нема података

Стадион: Стадион ФК Левач

Нема података

Стадион: Карађорђе Мишар

Нема података

Стадион: СЦ Ратомир Мичић Миче

Нема података

Стадион: Стадион ФК "Слога"

Нема података

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Нема података

Стадион: Градски стадион Пирот

Нема података

Стадион: Стадион Чика Дача

Нема података