Судије

Омладинска лига - делегирање 21/22

УТАКМИЦА
ДАТУМ
ВРЕМЕ
МЕСТО

Стадион: Стадион Чика Дача

Главни судија: Борко Мијајловић

I помоћник: Милош Митић

II помоћник: Иван Благојевић

Делегат: Лазар Стевановић

Стадион: Градски стадион Суботица

Главни судија: Никола Радаковић

I помоћник: Милан Шутуловић

II помоћник: Драган Перановић

Делегат: Радомир Рудић Вранић

Стадион: стадион ФК Младост вештачка трава

Главни судија: Лазар Трипковић

I помоћник: Слободан Павловић

II помоћник: Стефан Јеремић

Делегат: Петар Давидовић

Стадион: стадион Рајко Митић југ вештачка трава бр 4

II помоћник: Бошко Божовић

Главни судија: Момчило Марковић

I помоћник: Иван Крстић

Делегат: Бранислав Гашић

Стадион: СЦ Партизан-Телеоптик

I помоћник: Бојан Бановић

II помоћник: Милош Мишкељин

Главни судија: Лазар Лукић

Делегат: Јован Боровић

Стадион: стадион Рајко Митић југ вештачка трава бр 4

Главни судија: Милан Стефановић

I помоћник: Милош Караџић

II помоћник: Димитрије Власачевић

Делегат: Сетмер Сулејмановић

Стадион: СЦ Вујадин Бошков

Главни судија: Данило Николић

I помоћник: Матија Олајош Нађ

II помоћник: Атила Хармат

Делегат: Зоран Алимпић

Стадион: стадион ФК Мачва вештачка трава

Главни судија: Марко Ивковић

I помоћник: Марко Ђуричић

II помоћник: Немања Јовановић-Џајић

Делегат: Дејан Филиповић

Стадион: стадион ФК Вождовац

Главни судија: Јован Шегрт

I помоћник: Милош Караџић

II помоћник: Никола Милосављевић

Делегат: Јован Боровић

Стадион: ФК Земун

Главни судија: Милан Стефановић

I помоћник: Јован Јовчић

II помоћник: Жељко Ђурић

Делегат: Момчило Грковић

Стадион: стадион ФК Рад вештачка трава

Главни судија: Дејан Трифковић

I помоћник: Милош Мишкељин

II помоћник: Иван Крстић

Делегат: Сетмер Сулејмановић

Стадион: стадион ФК ТСЦ школа фудбала

Главни судија: Иван Стаменковић

I помоћник: Марко Хрутка

II помоћник: Ненад Радоичић

Делегат: Милан Бањеглав

Стадион: Стадион Чика Дача

Главни судија: Александар Живковић

I помоћник: Оливер Петровић

II помоћник: Никола Антић

Делегат: Вељко Белоица

Стадион: Стадион ФК ИМТ

Главни судија: Никола Радаковић

I помоћник: Милан Шутуловић

II помоћник: Драган Перановић

Делегат: Будимир Давидовић

Стадион: Омладински стадион

Главни судија: Предраг Јањуш

I помоћник: Иван Микалачки

II помоћник: Никола Боровић

Делегат: Јелена Манце

Стадион: стадион ФК Бродарац

Главни судија: Мирослав Миленковић

I помоћник: Новак Новаковић

II помоћник: Горан Богићевић

Делегат: Витомир Симовић

Стадион: СЦ Вујадин Бошков

Главни судија: Ђорђе Максимовић

I помоћник: Матија Олајош Нађ

II помоћник: Милош Симовић

Делегат: Саша Богићевић

Стадион: стадион Рајко Митић југ вештачка трава бр 4

Главни судија: Ненад Минаковић

I помоћник: Илија Ловре

II помоћник: Бојан Томовић

Делегат: Жељко Мохора

Стадион: стадион ФК Мачва вештачка трава

Главни судија: Никола Ђорђевић

I помоћник: Милорад Јовановић

II помоћник: Немања Јовановић-Џајић

Делегат: Радослав Максимовић

Стадион: СЦ Партизан-Телеоптик

Главни судија: Павле Томић

I помоћник: Горан Божовић

II помоћник: Ненад Николић

Делегат: Рајко Катанић

Стадион: ФК БАСК

Главни судија: Дејан Трифковић

I помоћник: Никола Боровић

II помоћник: Димитрије Власачевић

Делегат: Миодраг Миљковић

Стадион: стадион ФК Младост вештачка трава

Главни судија: Станко Остраћанин

I помоћник: Никола Ђоровић

II помоћник: Урош Радовановић

Делегат: Лазар Стевановић

Стадион: стадион Рајко Митић југ вештачка трава бр 4

Главни судија: Јован Шегрт

I помоћник: Новак Новаковић

II помоћник: Никола Обрадовић

Делегат: Жељко Петковић

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Главни судија: Марко Делибашић

I помоћник: Петар Радић

II помоћник: Никола Ријавец

Делегат: Дејан Ђуровић

Стадион: стадион ФК Рад вештачка трава

Делегат: Жељко Петковић

Главни судија: Предраг Јањуш

I помоћник: Бојан Томовић

II помоћник: Бошко Рашковић

Стадион: стадион ФК Вождовац

Главни судија: Давид Матић

I помоћник: Предраг Рађен

II помоћник: Никола Обрадовић

Делегат: Србобран Илић

Стадион: ФК Земун

Главни судија: Марко Делибашић

I помоћник: Милош Мишкељин

II помоћник: Никола Ријавец

Делегат: Миодраг Миљковић

Стадион: СЦ Партизан-Телеоптик

Главни судија: Андрија Стојановић

I помоћник: Иван Крстић

II помоћник: Новак Новаковић

Делегат: Срђан Ћирић

Стадион: Омладински стадион

Делегат: Сетмер Сулејмановић

I помоћник: Милан Шутуловић

Главни судија: Душан Пјевац

II помоћник: Драган Перановић

Стадион: ФК БРОДАРАЦ

Делегат: Рајко Катанић

Главни судија: Никола Рабреновић

I помоћник: Горан Божовић

II помоћник: Бранко Галић

Стадион: стадион ФК ТСЦ школа фудбала

Главни судија: Ђорђе Максимовић

I помоћник: Петар Радић

II помоћник: Илија Ловре

Делегат: Милан Бањеглав

Стадион: стадион Чика Дача вештачка трава

Главни судија: Александар Живковић

I помоћник: Чедомир Андрејић

II помоћник: Стефан Војнић

Делегат: Зоран Велимировић

Стадион: стадион ФК Младост вештачка трава

I помоћник: Слободан Павловић

Делегат: Вељко Белоица

Главни судија: Марко Срећковић

II помоћник: Милан Недељковић

Стадион: Стадион ФК ИМТ

Главни судија: Никола Рабреновић

I помоћник: Иван Крстић

II помоћник: Ненад Радоичић

Делегат: Рајко Катанић

Стадион: ФК БАСК

Делегат: Слободан Петровић

Главни судија: Јован Шегрт

I помоћник: Димитрије Власачевић

II помоћник: Горан Божовић

Стадион: СЦ Вујадин Бошков

Делегат: Зоран Алимпић

Главни судија: Небојша Зељковић

I помоћник: Бојан Лалуја

II помоћник: Милош Шавија

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Главни судија: Иван Стаменковић

I помоћник: Милош Мишкељин

II помоћник: Иван Цветковић

Делегат: Зоран Миловановић

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Главни судија: Ненад Минаковић

I помоћник: Предраг Рађен

Делегат: Војислав Кесић

II помоћник: Лука Живковић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Делегат: Витомир Симовић

Главни судија: Игор Ковачевић

I помоћник: Горан Богићевић

II помоћник: Марко Хрутка

Стадион: ФК "Мачва" Шабац - вештачка трава

Главни судија: Данило Николић

Делегат: Дејан Филиповић

I помоћник: Милан Шутуловић

II помоћник: Милорад Јовановић

Стадион: стадион Чика Дача вештачка трава

Делегат: Марко Драшкић

Главни судија: Станко Остраћанин

I помоћник: Илија Новаковић

II помоћник: Александар Говедаровић

Стадион: стадион ФК ТСЦ школа фудбала

Делегат: Дејан Ђуровић

Главни судија: Данило Николић

I помоћник: Матија Олајош Нађ

II помоћник: Атила Хармат

Стадион: стадион ФК Рад вештачка трава

Главни судија: Павле Томић

I помоћник: Горан Богићевић

II помоћник: Димитрије Власачевић

Делегат: Срђан Ћирић

Стадион: ФК Раднички

Главни судија: Милан Стефановић

Делегат: Сетмер Сулејмановић

I помоћник: Новак Новаковић

II помоћник: Никола Обрадовић

Стадион: СЦ Партизан-Телеоптик

Главни судија: Момчило Марковић

Делегат: Јелена Манце

I помоћник: Горан Бељин

II помоћник: Бојан Томовић

Стадион: стадион ФК Вождовац

Делегат: Миодраг Миљковић

Главни судија: Игор Ковачевић

I помоћник: Иван Цветковић

II помоћник: Бошко Божовић

Стадион: ФК БРОДАРАЦ

Делегат: Рајко Катанић

Главни судија: Марко Ивковић

I помоћник: Никола Милосављевић

II помоћник: Горан Божовић

Стадион: СЦ Вујадин Бошков

Делегат: Саша Богићевић

Главни судија: Давид Матић

I помоћник: Иван Микалачки

II помоћник: Предраг Рађен

Стадион: ФК "Мачва" Шабац - вештачка трава

I помоћник: Марко Ђуричић

II помоћник: Милорад Јовановић

Главни судија: Мирослав Матић

Делегат: Дејан Филиповић

Стадион: ФК БАСК

Главни судија: Павле Томић

I помоћник: Иван Цветковић

II помоћник: Никола Боровић

Делегат: Рајко Катанић

Стадион: стадион ФК Младост вештачка трава

I помоћник: Милан Пешовић

II помоћник: Небојша Савић

Главни судија: Лазар Трипковић

Делегат: Зоран Велимировић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Главни судија: Лазар Лукић

I помоћник: Драган Богићевић

II помоћник: Бојан Бановић

Делегат: Јован Боровић

Стадион: СЦ ФСБ Ада Циганлија

Главни судија: Иван Стаменковић

I помоћник: Марко Хрутка

II помоћник: Јован Јовчић

Делегат: Слободан Петровић

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

I помоћник: Илија Ловре

II помоћник: Александар Владић

Делегат: Милан Бањеглав

Главни судија: Ђорђе Максимовић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

I помоћник: Милош Мишкељин

II помоћник: Његош Тубић

Делегат: Жељко Петковић

Главни судија: Марко Гњатовић

Стадион: Стадион ФК ИМТ

Главни судија: Игор Ковачевић

I помоћник: Никола Милосављевић

II помоћник: Новак Новаковић

Делегат: Витомир Симовић

Стадион: стадион Чика Дача вештачка трава

Главни судија: Милан Илић

I помоћник: Александар Марјановић

II помоћник: Иван Благојевић

Делегат: Вељко Белоица

Стадион: стадион ФК ТСЦ школа фудбала

II помоћник: Стефан Петровић

Делегат: Милан Бањеглав

Главни судија: Саша Ранисавић

I помоћник: Слободан Даниловић

Стадион: Омладински стадион

Главни судија: Данило Јеринић

II помоћник: Његош Тубић

Делегат: Ведран Мишић

I помоћник: Бошко Божовић

Стадион: СЦ Вујадин Бошков

Главни судија: Данило Николић

I помоћник: Горан Шаин

II помоћник: Илија Ловре

Делегат: Зоран Алимпић

Стадион: СЦ Партизан-Телеоптик

Главни судија: Андрија Стојановић

I помоћник: Иван Крстић

II помоћник: Ненад Радоичић

Делегат: Витомир Симовић

Стадион: стадион ФК Вождовац

Главни судија: Јован Шегрт

I помоћник: Милош Мишкељин

II помоћник: Новак Новаковић

Делегат: Сетмер Сулејмановић

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Главни судија: Марко Гњатовић

I помоћник: Драган Перановић

II помоћник: Петар Радић

Делегат: Војислав Кесић

Стадион: ФК БРОДАРАЦ

Главни судија: Лазар Лукић

Делегат: Срђан Ћирић

II помоћник: Јован Јовчић

I помоћник: Бојан Бановић

Стадион: стадион ФК Младост вештачка трава

Главни судија: Павле Илић

I помоћник: Милан Пашајлић

II помоћник: Никола Марковић

Делегат: Петар Давидовић

Стадион: Стадион ФК ИМТ

Делегат: Јован Боровић

Главни судија: Данило Јеринић

I помоћник: Иван Цветковић

II помоћник: Горан Божовић

Стадион: ФК "Мачва" Шабац - вештачка трава

Делегат: Дејан Филиповић

Главни судија: Давид Матић

I помоћник: Предраг Рађен

II помоћник: Александар Владић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

I помоћник: Бојан Томовић

II помоћник: Горан Шаин

Делегат: Јелена Манце

Главни судија: Предраг Јањуш

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Главни судија: Лазар Лукић

I помоћник: Драган Богићевић

II помоћник: Бојан Бановић

Делегат: Рајко Катанић

Стадион: ФК БАСК

Главни судија: Момчило Марковић

I помоћник: Горан Богићевић

II помоћник: Димитрије Власачевић

Делегат: Срђан Ћирић

Стадион: СЦ ФСБ Ада Циганлија

Главни судија: Павле Томић

I помоћник: Милош Караџић

II помоћник: Никола Милосављевић

Делегат: Србобран Илић

Стадион: стадион ФК Рад вештачка трава

Главни судија: Дејан Трифковић

I помоћник: Никола Боровић

II помоћник: Јован Јовчић

Делегат: Зоран Миловановић

Стадион: ФК "Мачва" Шабац - вештачка трава

Главни судија: Мирослав Матић

Делегат: Војислав Кесић

I помоћник: Немања Вучићевић

II помоћник: Никола Чотрић

Стадион: СЦ ФСБ Ада Циганлија

Делегат: Будимир Давидовић

I помоћник: Милорад Јовановић

II помоћник: Немања Јовановић-Џајић

Главни судија: Младен Јаковљевић

Стадион: ФК БРОДАРАЦ

Делегат: Бранислав Буровац

Главни судија: Ђорђе Максимовић

I помоћник: Петар Радић

II помоћник: Илија Ловре

Стадион: СЦ Вујадин Бошков

Делегат: Војислав Кесић

Главни судија: Ненад Минаковић

I помоћник: Светозар Живин

II помоћник: Драган Перановић

Стадион: СЦ Партизан-Телеоптик

Делегат: Миодраг Миљковић

Главни судија: Дејан Трифковић

I помоћник: Димитрије Власачевић

II помоћник: Никола Боровић

Стадион: стадион Чика Дача вештачка трава

Делегат: Иван Бојовић

Главни судија: Милан Илић

I помоћник: Александар Марјановић

II помоћник: Срђан Милићевић

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Делегат: Дејан Ђуровић

Главни судија: Марко Делибашић

I помоћник: Никола Ријавец

II помоћник: Бојан Лалуја

Стадион: стадион ФК Вождовац

Делегат: Жељко Мохора

Главни судија: Игор Ковачевић

I помоћник: Новак Новаковић

II помоћник: Марко Хрутка

Стадион: Стадион ФК ИМТ

II помоћник: Горан Богићевић

Главни судија: Дејан Трифковић

I помоћник: Иван Цветковић

Делегат: Рајко Катанић

Стадион: ФК БАСК

Делегат: Жељко Петковић

Главни судија: Игор Ковачевић

I помоћник: Милош Караџић

II помоћник: Новак Новаковић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Делегат: Момчило Грковић

Главни судија: Марко Ивковић

I помоћник: Павле Пипер

II помоћник: Никола Кубуровић

Стадион: стадион ФК ТСЦ школа фудбала

Главни судија: Данило Николић

I помоћник: Невен Зекоња

II помоћник: Душан Зорић

Делегат: Милан Бањеглав

Стадион: стадион ФК Младост вештачка трава

Делегат: Вељко Белоица

Главни судија: Павле Илић

I помоћник: Душко Ђурић

II помоћник: Милош Николић

Стадион: СЦ ФСБ Ада Циганлија

I помоћник: Бранислав Љубинковић

Главни судија: Неђо Мрђа

II помоћник: Милош Максимовић

Делегат: Ведран Мишић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Главни судија: Андрија Стојановић

I помоћник: Иван Крстић

II помоћник: Ненад Радоичић

Делегат: Слободан Петровић

Стадион: стадион ФК Рад вештачка трава

I помоћник: Марко Хрутка

II помоћник: Никола Обрадовић

Главни судија: Јован Шегрт

Делегат: Сетмер Сулејмановић

Стадион: стадион ФК Вождовац

Делегат: Миодраг Миљковић

Главни судија: Дејан Трифковић

I помоћник: Иван Крстић

II помоћник: Милош Караџић

Стадион: СЦ Вујадин Бошков

Делегат: Зоран Алимпић

Главни судија: Ђорђе Максимовић

I помоћник: Матија Олајош Нађ

II помоћник: Атила Хармат

Стадион: СЦ Партизан-Телеоптик

Делегат: Срђан Ћирић

Главни судија: Данило Николић

I помоћник: Атила Хармат

II помоћник: Петар Радић

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Делегат: Радомир Рудић Вранић

I помоћник: Бојан Лалуја

Главни судија: Никола Петровић

II помоћник: Невен Зекоња

Стадион: стадион ФК Младост вештачка трава

Делегат: Миланко Милићевић

Главни судија: Станко Остраћанин

I помоћник: Урош Радовановић

II помоћник: Небојша Савић

Стадион: ФК БРОДАРАЦ

Делегат: Зоран Миловановић

Главни судија: Данило Јеринић

I помоћник: Димитрије Власачевић

II помоћник: Новак Новаковић

Стадион: ФК "Мачва" Шабац - вештачка трава

Главни судија: Никола Радаковић

Делегат: Војислав Кесић

I помоћник: Слободан Даниловић

II помоћник: Бранислав Љубинковић

Стадион: стадион Чика Дача вештачка трава

Делегат: Лазар Стевановић

Главни судија: Никола Ђорђевић

I помоћник: Милан Пашајлић

II помоћник: Александар Говедаровић

Стадион: Омладински стадион

Делегат: Момчило Грковић

Главни судија: Иван Стаменковић

I помоћник: Горан Богићевић

II помоћник: Никола Милосављевић

Стадион: ФК БАСК

Главни судија: Дарко Јекнић

I помоћник: Марко Ракић

II помоћник: Ненад Обренић

Делегат: Будимир Давидовић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Главни судија: Андрија Стојановић

I помоћник: Иван Крстић

II помоћник: Ненад Радоичић

Делегат: Рајко Катанић

Стадион: стадион ФК Рад вештачка трава

Главни судија: Никола Радаковић

I помоћник: Драган Перановић

II помоћник: Петар Радић

Делегат: Јован Боровић

Стадион: стадион ФК ТСЦ школа фудбала

Главни судија: Ненад Минаковић

I помоћник: Атила Хармат

II помоћник: Никола Ријавец

Делегат: Саша Богићевић

Стадион: Стадион ФК ИМТ

Главни судија: Дејан Трифковић

I помоћник: Димитрије Власачевић

II помоћник: Никола Боровић

Делегат: Ведран Мишић

Стадион: СЦ ФСБ Ада Циганлија

Главни судија: Игор Ковачевић

I помоћник: Никола Милосављевић

II помоћник: Никола Обрадовић

Делегат: Срђан Ћирић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Главни судија: Милан Стефановић

I помоћник: Милош Мишкељин

II помоћник: Његош Тубић

Делегат: Сетмер Сулејмановић

Стадион: стадион Чика Дача вештачка трава

Главни судија: Марко Ивковић

I помоћник: Марко Живковић

Делегат: Лазар Стевановић

II помоћник: Немања Јовановић-Џајић

Стадион: ФК "Мачва" Шабац - вештачка трава

Главни судија: Мирослав Матић

I помоћник: Марко Ђуричић

II помоћник: Милорад Јовановић

Делегат: Дејан Филиповић

Стадион: стадион ФК Младост вештачка трава

Главни судија: Љубиша Борисављевић

I помоћник: Небојша Савић

II помоћник: Влатко Урошевић

Делегат: Вељко Белоица

Стадион: СЦ Партизан-Телеоптик

Делегат: Ведран Мишић

Главни судија: Момчило Марковић

I помоћник: Новак Новаковић

II помоћник: Никола Обрадовић

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Главни судија: Давид Матић

I помоћник: Милан Шутуловић

II помоћник: Александар Владић

Делегат: Радомир Рудић Вранић

Стадион: СЦ Вујадин Бошков

Главни судија: Данило Николић

I помоћник: Матија Олајош Нађ

II помоћник: Никола Ријавец

Делегат: Војислав Кесић

Стадион: стадион ФК Вождовац

Главни судија: Данило Јеринић

I помоћник: Горан Богићевић

Делегат: Зоран Миловановић

II помоћник: Иван Цветковић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Делегат: Миодраг Миљковић

Главни судија: Игор Ковачевић

I помоћник: Горан Богићевић

II помоћник: Иван Цветковић

Стадион: стадион ФК Рад вештачка трава

Делегат: Момчило Грковић

Главни судија: Иван Стаменковић

I помоћник: Горан Богићевић

II помоћник: Јован Јовчић

Стадион: СЦ ФСБ Ада Циганлија

Делегат: Миодраг Миљковић

Главни судија: Небојша Зељковић

I помоћник: Бојан Лалуја

II помоћник: Невен Зекоња

Стадион: ФК БРОДАРАЦ

Делегат: Зоран Миловановић

Главни судија: Никола Рабреновић

I помоћник: Милош Караџић

II помоћник: Новак Новаковић

Стадион: Омладински стадион

Делегат: Бранислав Гашић

Главни судија: Милан Стефановић

I помоћник: Бошко Божовић

II помоћник: Никола Обрадовић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Делегат: Рајко Катанић

Главни судија: Урош Ржић

I помоћник: Новак Новаковић

II помоћник: Димитрије Власачевић

Стадион: ФК БАСК

Делегат: Сетмер Сулејмановић

Главни судија: Никола Катић

I помоћник: Милош Мишкељин

II помоћник: Никола Боровић

Стадион: Стадион ФК ИМТ

Делегат: Бранислав Буровац

Главни судија: Павле Томић

I помоћник: Бранко Галић

II помоћник: Ненад Николић

Стадион: стадион ФК ТСЦ школа фудбала

Делегат: Радомир Рудић Вранић

Главни судија: Никола Радаковић

I помоћник: Атила Хармат

II помоћник: Петар Радић

Стадион: стадион ФК Вождовац

Делегат: Миодраг Миљковић

Главни судија: Андрија Стојановић

I помоћник: Иван Крстић

II помоћник: Ненад Радоичић

Стадион: ФК БРОДАРАЦ

Делегат: Слободан Петровић

Главни судија: Милан Стефановић

I помоћник: Милош Мишкељин

II помоћник: Марко Хрутка

Стадион: Омладински стадион

Главни судија: Павле Илић

I помоћник: Милорад Јовановић

II помоћник: Урош Радовановић

Делегат: Жељко Мохора

Стадион: стадион ФК Рад вештачка трава

Главни судија: Урош Ржић

I помоћник: Јован Јовчић

II помоћник: Вања Дрндаревић

Делегат: Владимир Тешић

Стадион: Стадион ФК ИМТ

Главни судија: Ђорђе Максимовић

I помоћник: Драган Перановић

II помоћник: Петар Радић

Делегат: Момчило Грковић

Стадион: стадион ФК ТСЦ школа фудбала

Главни судија: Марко Гњатовић

I помоћник: Милан Шутуловић

Делегат: Милан Бањеглав

II помоћник: Никола Ријавец

Стадион: ФК БАСК

Главни судија: Дејан Трифковић

I помоћник: Милош Караџић

II помоћник: Димитрије Власачевић

Делегат: Витомир Симовић

Стадион: СЦ ФСБ Ада Циганлија

Главни судија: Данило Јеринић

I помоћник: Никола Милосављевић

II помоћник: Никола Боровић

Делегат: Јован Боровић

Стадион: СЦ Вујадин Бошков

Делегат: Александар Калањ

Главни судија: Саша Ранисавић

II помоћник: Стефан Вучић

I помоћник: Милош Шавија

Стадион: стадион ФК Младост вештачка трава

Делегат: Марко Драшкић

Главни судија: Станко Остраћанин

I помоћник: Милан Пашајлић

II помоћник: Милан Пешовић

Стадион: ФК БАСК

Делегат: Жељко Петковић

Главни судија: Мирослав Миленковић

I помоћник: Милош Мишкељин

II помоћник: Горан Богићевић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Делегат: Срђан Ћирић

Главни судија: Иван Стаменковић

I помоћник: Новак Новаковић

II помоћник: Иван Цветковић

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Делегат: Дејан Ђуровић

Главни судија: Никола Радаковић

I помоћник: Милан Шутуловић

II помоћник: Петар Радић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Делегат: Слободан Петровић

II помоћник: Урош Радовановић

Главни судија: Марко Срећковић

I помоћник: Његош Тубић

Стадион: СЦ Партизан-Телеоптик

Делегат: Зоран Миловановић

Главни судија: Павле Томић

I помоћник: Димитрије Власачевић

II помоћник: Бошко Божовић

Стадион: ФК "Мачва" Шабац - вештачка трава

Делегат: Дејан Филиповић

Главни судија: Марко Ивковић

I помоћник: Марко Ђуричић

II помоћник: Милорад Јовановић

Стадион: ФК БРОДАРАЦ

Главни судија: Иван Стаменковић

I помоћник: Горан Богићевић

II помоћник: Никола Обрадовић

Делегат: Будимир Давидовић

Стадион: СЦ ФСБ Ада Циганлија

Главни судија: Никола Петровић

I помоћник: Драган Перановић

II помоћник: Бранислав Љубинковић

Делегат: Миодраг Миљковић

Стадион: стадион Чика Дача вештачка трава

Делегат: Лазар Стевановић

Главни судија: Никола Ђорђевић

I помоћник: Милан Пашајлић

II помоћник: Марко Живковић

Стадион: стадион ФК Рад вештачка трава

Главни судија: Игор Ковачевић

I помоћник: Ненад Радоичић

II помоћник: Новак Новаковић

Делегат: Сетмер Сулејмановић

Стадион: Стадион ФК ИМТ

Главни судија: Данило Јеринић

I помоћник: Иван Цветковић

II помоћник: Јован Јовчић

Делегат: Жељко Мохора

Стадион: стадион ФК ТСЦ школа фудбала

Главни судија: Ненад Минаковић

I помоћник: Светозар Живин

II помоћник: Милан Шутуловић

Делегат: Милан Бањеглав

Стадион: стадион ФК Вождовац

Главни судија: Павле Томић

I помоћник: Милош Караџић

II помоћник: Његош Тубић

Делегат: Жељко Петковић

Стадион: Стадион ФК Бежанија

Делегат: Ведран Мишић

Главни судија: Урош Ржић

I помоћник: Горан Божовић

II помоћник: Немања Арнаутовић

Стадион: Стадион ФК ИМТ

Главни судија: Иван Стаменковић

I помоћник: Никола Милосављевић

II помоћник: Ненад Радоичић

Делегат: Србобран Илић

Стадион: ФК "Мачва" Шабац - вештачка трава

I помоћник: Бранислав Љубинковић

Главни судија: Никола Радаковић

II помоћник: Лука Живковић

Делегат: Дејан Филиповић

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Главни судија: Ненад Минаковић

I помоћник: Петар Радић

II помоћник: Драган Перановић

Делегат: Радомир Рудић Вранић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Главни судија: Урош Ржић

I помоћник: Горан Богићевић

II помоћник: Марко Хрутка

Делегат: Јован Боровић

Стадион: ФК БАСК

Главни судија: Дејан Трифковић

I помоћник: Милош Мишкељин

II помоћник: Иван Цветковић

Делегат: Миодраг Миљковић

Стадион: СЦ Вујадин Бошков

Главни судија: Данило Николић

I помоћник: Никола Ријавец

II помоћник: Александар Владић

Делегат: Александар Калањ

Стадион: стадион ФК Младост вештачка трава

Делегат: Зоран Велимировић

Главни судија: Марко Ивковић

I помоћник: Милорад Јовановић

II помоћник: Илија Новаковић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Делегат: Слободан Петровић

Главни судија: Павле Томић

I помоћник: Никола Боровић

II помоћник: Димитрије Власачевић

Стадион: стадион ФК ТСЦ школа фудбала

Делегат: Војислав Кесић

Главни судија: Ненад Минаковић

I помоћник: Светозар Живин

II помоћник: Милан Шутуловић

Стадион: СЦ ФСБ Ада Циганлија

Делегат: Будимир Давидовић

Главни судија: Момчило Марковић

I помоћник: Бојан Бановић

II помоћник: Горан Божовић

Стадион: стадион ФК Вождовац

Делегат: Сетмер Сулејмановић

I помоћник: Бошко Божовић

II помоћник: Бојан Томовић

Главни судија: Игор Ковачевић

Стадион: стадион ФК Рад вештачка трава

Делегат: Момчило Грковић

II помоћник: Ненад Радоичић

Главни судија: Данило Николић

I помоћник: Милош Мишкељин

Стадион: СЦ ФСБ Ада Циганлија

Главни судија: Јован Шегрт

I помоћник: Марко Хрутка

Делегат: Владимир Тешић

II помоћник: Његош Тубић

Стадион: СЦ Партизан-Телеоптик

Делегат: Миодраг Миљковић

Главни судија: Дејан Трифковић

I помоћник: Драган Богићевић

II помоћник: Никола Обрадовић

Стадион: ФК БРОДАРАЦ

Делегат: Рајко Катанић

II помоћник: Јован Јовчић

Главни судија: Никола Рабреновић

I помоћник: Никола Милосављевић

Стадион: стадион Чика Дача вештачка трава

Делегат: Вељко Белоица

Главни судија: Павле Илић

I помоћник: Никола Ђоровић

II помоћник: Урош Радовановић

Стадион: стадион ФК Младост вештачка трава

Главни судија: Никола Ђорђевић

I помоћник: Никола Обрадовић

II помоћник: Александар Говедаровић

Делегат: Марко Драшкић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Главни судија: Дарко Јекнић

I помоћник: Бранко Галић

II помоћник: Богдан Љубојевић

Делегат: Миодраг Миљковић

Стадион: ФК "Мачва" Шабац - вештачка трава

I помоћник: Немања Јовановић-Џајић

II помоћник: Немања Вучићевић

Делегат: Дејан Филиповић

Главни судија: Ђорђе Максимовић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Главни судија: Иван Стаменковић

I помоћник: Димитрије Власачевић

II помоћник: Никола Боровић

Делегат: Јован Боровић

Стадион: СЦ ФСБ Ада Циганлија

Главни судија: Андрија Стојановић

I помоћник: Новак Новаковић

II помоћник: Ненад Радоичић

Делегат: Сетмер Сулејмановић

Стадион: Стадион ФК ИМТ

Главни судија: Павле Томић

I помоћник: Никола Милосављевић

II помоћник: Иван Цветковић

Делегат: Бранислав Буровац

Стадион: ФК БАСК

I помоћник: Марко Ђуричић

Главни судија: Мирослав Миленковић

II помоћник: Горан Божовић

Делегат: Рајко Катанић

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Главни судија: Никола Радаковић

I помоћник: Петар Радић

II помоћник: Никола Ријавец

Делегат: Саша Богићевић

Стадион: стадион ФК ТСЦ школа фудбала

Делегат: Радомир Рудић Вранић

Главни судија: Никола Радаковић

I помоћник: Петар Радић

II помоћник: Илија Ловре

Стадион: ФК БРОДАРАЦ

Главни судија: Ђорђе Максимовић

Делегат: Слободан Петровић

I помоћник: Светозар Живин

II помоћник: Милан Шутуловић

Стадион: Омладински стадион

Делегат: Бранислав Гашић

Главни судија: Филип Марковић

I помоћник: Горан Богићевић

II помоћник: Марко Хрутка

Стадион: стадион ФК Вождовац

Делегат: Момчило Грковић

Главни судија: Јован Шегрт

I помоћник: Милош Мишкељин

II помоћник: Јован Јовчић

Стадион: СЦ Вујадин Бошков

Делегат: Војислав Кесић

Главни судија: Данило Николић

I помоћник: Матија Олајош Нађ

II помоћник: Атила Хармат

Стадион: СЦ Партизан-Телеоптик

Главни судија: Игор Ковачевић

I помоћник: Иван Цветковић

Делегат: Бранислав Буровац

II помоћник: Никола Боровић

Стадион: стадион ФК Рад вештачка трава

Главни судија: Милан Стефановић

I помоћник: Новак Новаковић

Делегат: Србобран Илић

II помоћник: Немања Арнаутовић

Стадион: стадион Чика Дача вештачка трава

Делегат: Миланко Милићевић

Главни судија: Милош Милановић

I помоћник: Иван Благојевић

II помоћник: Александар Марјановић

Стадион: ФК "Мачва" Шабац - вештачка трава

I помоћник: Марко Ђуричић

Главни судија: Младен Јаковљевић

II помоћник: Милорад Јовановић

Делегат: Дејан Филиповић

Стадион: СЦ ФСБ Ада Циганлија

Главни судија: Данило Јеринић

Делегат: Будимир Давидовић

I помоћник: Никола Обрадовић

II помоћник: Марко Хрутка

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Главни судија: Павле Томић

I помоћник: Горан Богићевић

II помоћник: Димитрије Власачевић

Делегат: Рајко Катанић

Стадион: Стадион ФК ИМТ

Делегат: Момчило Грковић

Главни судија: Иван Стаменковић

I помоћник: Новак Новаковић

II помоћник: Никола Боровић

Стадион: стадион ФК Рад вештачка трава

Главни судија: Мирослав Миленковић

I помоћник: Бојан Томовић

II помоћник: Његош Тубић

Делегат: Јован Боровић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Главни судија: Урош Ржић

I помоћник: Горан Божовић

Делегат: Миодраг Миљковић

II помоћник: Тихомир Шошкић

Стадион: ФК БАСК

II помоћник: Богдан Љубојевић

Главни судија: Милан Стефановић

I помоћник: Драган Богићевић

Делегат: Жељко Мохора

Стадион: стадион ФК Младост вештачка трава

Главни судија: Станко Остраћанин

I помоћник: Милан Пешовић

Делегат: Петар Давидовић

II помоћник: Стефан Јеремић

Стадион: СЦ ФСБ Ада Циганлија

Делегат: Србобран Илић

Главни судија: Предраг Јањуш

I помоћник: Бошко Рашковић

II помоћник: Владимир Радосављевић

Стадион: стадион ФК ТСЦ школа фудбала

Делегат: Саша Богићевић

Главни судија: Ненад Минаковић

I помоћник: Драган Перановић

II помоћник: Никола Ријавец

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Делегат: Радомир Рудић Вранић

Главни судија: Ђорђе Максимовић

I помоћник: Милан Шутуловић

II помоћник: Петар Радић

Стадион: СЦ Партизан-Телеоптик

Делегат: Жељко Петковић

Главни судија: Александар Анђелић

I помоћник: Новак Новаковић

II помоћник: Никола Боровић

Стадион: стадион ФК Вождовац

Делегат: Миодраг Миљковић

Главни судија: Игор Ковачевић

I помоћник: Никола Милосављевић

II помоћник: Његош Тубић

Стадион: ФК БРОДАРАЦ

Делегат: Бранислав Гашић

Главни судија: Мирослав Миленковић

I помоћник: Горан Божовић

II помоћник: Немања Арнаутовић

Стадион: СЦ Вујадин Бошков

Делегат: Војислав Кесић

Главни судија: Никола Бикић

I помоћник: Здравко Вујанов

II помоћник: Дејан Радишић

Стадион: стадион Чика Дача вештачка трава

Делегат: Лазар Стевановић

Главни судија: Станко Остраћанин

I помоћник: Никола Ђоровић

II помоћник: Павле Пипер

Стадион: СЦ ФСБ Ада Циганлија

Делегат: Срђан Ћирић

Главни судија: Павле Томић

I помоћник: Горан Богићевић

II помоћник: Бранко Галић

Стадион: стадион ФК ТСЦ школа фудбала

I помоћник: Владимир Николић

Делегат: Милан Бањеглав

Главни судија: Марко Делибашић

II помоћник: Мирослав Кантор

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

II помоћник: Марко Ђуричић

Делегат: Сетмер Сулејмановић

Главни судија: Ђорђе Максимовић

I помоћник: Милош Мишкељин

Стадион: ФК БАСК

Делегат: Рајко Катанић

I помоћник: Драган Богићевић

II помоћник: Никола Милосављевић

Главни судија: Јован Шегрт

Стадион: стадион ФК Рад вештачка трава

Главни судија: Александар Анђелић

I помоћник: Никола Обрадовић

II помоћник: Марко Хрутка

Делегат: Бранислав Гашић

Стадион: стадион ФК Младост вештачка трава

Главни судија: Марко Ивковић

Делегат: Милован Ђоковић

I помоћник: Милорад Јовановић

II помоћник: Немања Јовановић-Џајић

Стадион: Стадион ФК ИМТ

Делегат: Бранислав Буровац

Главни судија: Момчило Марковић

I помоћник: Бојан Бановић

II помоћник: Ненад Радоичић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Делегат: Миодраг Миљковић

I помоћник: Никола Боровић

II помоћник: Димитрије Власачевић

Главни судија: Иван Стаменковић

Стадион: СЦ Вујадин Бошков

Главни судија: Давид Матић

I помоћник: Александар Владић

Делегат: Зоран Алимпић

II помоћник: Владимир Миоданић

Стадион: стадион ФК Вождовац

Главни судија: Игор Ковачевић

I помоћник: Јован Јовчић

Делегат: Бранислав Буровац

II помоћник: Немања Братић

Стадион: СЦ Партизан-Телеоптик

Делегат: Миодраг Миљковић

Главни судија: Иван Стаменковић

I помоћник: Иван Цветковић

II помоћник: Марко Хрутка

Стадион: стадион Чика Дача вештачка трава

Главни судија: Ненад Ђорђевић

I помоћник: Павле Пипер

II помоћник: Илија Новаковић

Делегат: Вељко Белоица

Стадион: ФК "Мачва" Шабац - вештачка трава

Главни судија: Мирослав Матић

I помоћник: Марко Ђуричић

Делегат: Дејан Филиповић

II помоћник: Филип Ђурић

Стадион: ФК БРОДАРАЦ

Главни судија: Милан Стефановић

I помоћник: Димитрије Власачевић

II помоћник: Горан Богићевић

Делегат: Слободан Петровић

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Главни судија: Новак Симовић

I помоћник: Милан Шутуловић

II помоћник: Милош Симовић

Делегат: Дејан Ђуровић

Стадион: Омладински стадион

Делегат: Будимир Давидовић

Главни судија: Предраг Јањуш

I помоћник: Горан Шаин

II помоћник: Никола Грујић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Делегат: Жељко Мохора

Главни судија: Урош Ржић

I помоћник: Никола Боровић

II помоћник: Марко Хрутка

Стадион: СЦ ФСБ Ада Циганлија

Делегат: Србобран Илић

Главни судија: Данило Јеринић

I помоћник: Новак Новаковић

II помоћник: Бошко Божовић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Делегат: Жељко Петковић

Главни судија: Никола Радаковић

I помоћник: Светозар Живин

II помоћник: Милан Шутуловић

Стадион: стадион ФК Рад вештачка трава

Главни судија: Андрија Стојановић

Делегат: Зоран Миловановић

I помоћник: Иван Цветковић

II помоћник: Ненад Радоичић

Стадион: Стадион ФК ИМТ

Главни судија: Јован Шегрт

I помоћник: Драган Богићевић

II помоћник: Никола Обрадовић

Делегат: Срђан Ћирић

Стадион: ФК БАСК

Делегат: Рајко Катанић

Главни судија: Павле Томић

I помоћник: Милош Мишкељин

II помоћник: Никола Милосављевић

Стадион: стадион ФК ТСЦ школа фудбала

Главни судија: Марко Гњатовић

I помоћник: Драган Перановић

II помоћник: Илија Ловре

Делегат: Милан Бањеглав

Стадион: СЦ ФСБ Ада Циганлија

Главни судија: Мирослав Миленковић

I помоћник: Димитрије Власачевић

II помоћник: Његош Тубић

Делегат: Сетмер Сулејмановић

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Делегат: Војислав Кесић

Главни судија: Ђорђе Максимовић

I помоћник: Петар Радић

II помоћник: Никола Ријавец

Стадион: СЦ Вујадин Бошков

Главни судија: Данило Николић

I помоћник: Илија Ловре

II помоћник: Атила Хармат

Делегат: Саша Богићевић

Стадион: стадион ФК Младост вештачка трава

Делегат: Петар Давидовић

I помоћник: Милан Пешовић

II помоћник: Марко Живковић

Главни судија: Станко Остраћанин

Стадион: ФК "Мачва" Шабац - вештачка трава

Главни судија: Неђо Мрђа

I помоћник: Бошко Рашковић

II помоћник: Немања Вучићевић

Делегат: Дејан Филиповић

Стадион: стадион Чика Дача вештачка трава

Главни судија: Павле Илић

I помоћник: Никола Ђоровић

II помоћник: Урош Радовановић

Делегат: Иван Бојовић

Стадион: ФК БРОДАРАЦ

Делегат: Жељко Мохора

Главни судија: Вукашин Делевић

I помоћник: Јован Јовчић

II помоћник: Никола Обрадовић

Стадион: СЦ Партизан-Телеоптик

Главни судија: Мирослав Миленковић

I помоћник: Милош Мишкељин

II помоћник: Димитрије Власачевић

Делегат: Момчило Грковић

Стадион: стадион ФК Вождовац

Главни судија: Иван Стаменковић

I помоћник: Тихомир Шошкић

II помоћник: Горан Божовић

Делегат: Јован Боровић

Стадион: стадион ФК Рад вештачка трава

II помоћник: Јован Јовчић

Делегат: Бранислав Гашић

Главни судија: Стефан Микавица

I помоћник: Марко Хрутка

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Делегат: Жељко Петковић

Главни судија: Ненад Минаковић

I помоћник: Светозар Живин

II помоћник: Предраг Рађен

Стадион: ФК БРОДАРАЦ

Делегат: Ведран Мишић

I помоћник: Бранислав Љубинковић

II помоћник: Стефан Петровић

Главни судија: Саша Ранисавић

Стадион: СЦ ФСБ Ада Циганлија

Главни судија: Марко Карановић

I помоћник: Никола Милосављевић

II помоћник: Бошко Божовић

Делегат: Србобран Илић

Стадион: Омладински стадион

Делегат: Витомир Симовић

Главни судија: Никола Катић

I помоћник: Новак Новаковић

II помоћник: Димитрије Власачевић

Стадион: стадион ФК ТСЦ школа фудбала

Делегат: Дејан Ђуровић

Главни судија: Марко Гњатовић

I помоћник: Драган Перановић

II помоћник: Никола Ријавец

Стадион: ФК БАСК

Делегат: Сетмер Сулејмановић

Главни судија: Андрија Стојановић

I помоћник: Горан Богићевић

II помоћник: Ненад Радоичић

Стадион: Стадион ФК ИМТ

Делегат: Бранислав Буровац

II помоћник: Марко Хрутка

Главни судија: Мирослав Миленковић

I помоћник: Јован Јовчић

Стадион: СЦ Вујадин Бошков

Делегат: Војислав Кесић

Главни судија: Ђорђе Максимовић

I помоћник: Александар Владић

II помоћник: Предраг Рађен

Стадион: стадион ФК Младост вештачка трава

Главни судија: Мирослав Милетић

I помоћник: Никола Кубуровић

II помоћник: Урош Шаренац

Делегат: Иван Бојовић

Стадион: СЦ Партизан-Телеоптик

II помоћник: Ненад Обренић

I помоћник: Никола Глишић

Делегат: Момчило Грковић

Главни судија: Данило Јеринић

Стадион: стадион Чика Дача вештачка трава

Главни судија: Ненад Ђорђевић

I помоћник: Милан Пешовић

II помоћник: Никола Обрадовић

Делегат: Лазар Стевановић

Стадион: Рајко Митић - југ вештачка трава бр 5

Главни судија: Јован Шегрт

Делегат: Срђан Ћирић

I помоћник: Никола Боровић

II помоћник: Тихомир Шошкић

Стадион: градски стадион Суботица-вестачка трава

Главни судија: Марко Гњатовић

I помоћник: Владимир Николић

II помоћник: Марко Николић

Делегат: Радомир Рудић Вранић

Стадион: стадион ФК Вождовац

Главни судија: Андрија Стојановић

I помоћник: Иван Цветковић

II помоћник: Ненад Радоичић

Делегат: Миодраг Миљковић

Стадион: ФК "Мачва" Шабац - вештачка трава

Главни судија: Александар Лукић

I помоћник: Марко Ђуричић

II помоћник: Никола Чотрић

Делегат: Дејан Филиповић

Делегирање 23/24

Делегирање 22/23

Делегирање 21/22