Playmakers

Playmakers

Шта је Playmakers?

Playmakers је спортска активност као ниједна друга која нуди забаван и сигуран начин за упознавање фудбала, за девојчице од 5 до 8 година, кроз кретање, играње и магију Дизнијевог приповедања које нам омогућава да оснажимо девојчице са циљем да буду здраве и самоуверене, да се спријатеље, науче важне животне вештине и заљубе се у фудбал! Јер само Playmakers користи најновије истраживање о окружењу и тренерском приступу у коме девојчице најбоље уче и уживају у спорту.

Девојчице широм Европе ускоро ће моћи да закораче у чаробни свет Дизнија, тако што ће први корак на фудбалском путу направити захваљујући новом програму УЕФА и Дизнија – Playmakers. Инспирисан причањем прича, програм је први икада и највећи европски програм за девојчице, а биће представљен у седам земаља ове године, укључујући и Србију.

Playmakers је дизајниран тако да омогући девојчицама узраста од пет до осам година да први пут доживе фудбал кроз чари Дизнија, и то у окружењу посебно дизајнираном за њих. Сваки десетонедељни наставни план и програм причаће различиту Дизнијеву причу са учесницaма који ће током сваког тренинга репродуковати део приче филма. Први блок тренинга у оквиру програма инспирисан је Дизнијевим хит филмом – Невиђени 2.

 

Детаљније на: uefa.com/playmakers

 

Како се пријавити?

Први блок Playmakers почеће у априлу 2020. године. Више информација о томе где ће се тренинзи одржавати и како се пријавити ускоро ће бити објављено на сајту и друштвеним мрежама ФСС.

Обавештавамо јавност да се реализација Playmakers програма одлаже до даљњег услед пандемије коронавируса (COVID-19).

Пријава за Playmakers програм

Пријава је успешно послата.
Пријава није послата. Покушајте касније