Playmakers

Playmakers

UEFA i Dizni kreirali su Playmakers, najveći evropski program za devojčice koji ima za cilj da ih osnaži da uz čarobni svet mašte naprave prvi korak na svom fudbalskom putu. Srbija je jedna od sedam zemalja u kojoj će Playmakers biti predstavljen ove godine.

Šta je Playmakers?

Playmakers je sportska aktivnost kao nijedna druga. Namenjena je devojčicama od pet do osam godina i predstavlja zabavan i siguran način upoznavanja fudbala kroz kretanje, igru i magiju Diznijevog pripovedanja. Cilj programa je da osnažimo devojčice da budu zdrave i samouverene, da se sprijatelje, nauče važne životne veštine i zaljube se u fudbal.

Playmakers koristi najnovije istraživanje o okruženju i trenerskom pristupu u kome devojčice najbolje uče i uživaju u sportu. Dizajniran je tako da omogući devojčicama da prvi put dožive fudbal kroz čari Diznija, i to u okruženju posebno kreiranom za njih. Svaki desetonedeljni nastavni plan i program pričaće različitu Diznijevu priču sa učesnicama koji će tokom svakog treninga reprodukovati deo priče iz filma. Prvi blok treninga u okviru programa inspirisan je Diznijevim hit filmom – Neviđeni 2.

.

Kako se prijaviti?

Prvi blok Playmakers počeće u septembru 2021. godine. Više informacija o tome gde će se treninzi održavati i kako se prijaviti uskoro će biti objavljeno na sajtu i društvenim mrežama FSS.

 

Detaljnije na: uefa.com/playmakers

 

 

Prijava za Playmakers program

Prijava je uspešno poslata.
Prijava nije poslata. Pokušajte kasnije