U 21

U21 | "ORLIĆI" OBRADOVALI NAJMLAĐE, U POSETI GRADONAČELNIKU PIROTA I OŠ "8. SEPTEMBAR"

23.09.2022.

Mlada reprezentacija Srbije priprema se u Pirotu za prijateljsku utakmicu sa Bugarskom, koja je na programu 27. septembra u Sofiji.

U Skupštinskoj sali grada Pirota organizovan je prijem za fudbalere i članove stručnog štaba mlade reprezentacije. Delegaciju mlade reprezentacije dočekao je gradonačelnik Pirota Vladan Vasić, koji je izrazio zadovoljstvo povodom posete reprezentacije Pirotu i poželeo da ne bude poslednja. Selektor Goran Stevanović zahvalio se na gostoprimstvu, posebno apostrofirajući odlične uslove za rad i boravak u Pirotu.

Nakon obraćanja prisutnima, gradonačelnik i selektor razmenili su poklone.

Ostatak slobodnog vremena „Orlići“ su iskoristili kako bi posetili OŠ „8. septembar“ i obradovali najmlađe. Igrači su najpre bili intervjuisani od strane novinarske sekcije polaznika pomenute škole za školski časopis, da bi nakon toga prešli na teren i izvođenje penala, a potom zajedničko druženje, podelu poklona i  autograma, kao i fotografisanje.

Osmesi i oduševljenje. Dan koji će, bez sumnje, ostati još dugo upamćen među polaznicima OŠ „8. septembar“, koji su za sam kraj, okupljeni na tribinama školskog igrališta, ispratili „Orliće“ gromoglasnim povicima „Srbija“. Put u Sofiju planiran je za 25. septembar.