U 17

U17 EURO | KADETI ODRADILI PRVI TRENING U BUDIMPEŠTI, OČEKIVANJA MILOSAVLJEVIĆA I CVETKOVIĆA PRED PREMIJERNI DUEL NA ŠAMPIONATU EVROPE (VIDEO)

16.05.2023.

Kadetska reprezentacija Srbije doputovala je u ponedeljak u Budimpeštu, gde je najpre očekuju utakmice grupne faze Evropskog prvenstva protiv Slovenije (18. maj), Italije (21. maj) i Španije (24. maj).

Po dolasku u glavni grad Mađarske, izabranici selektora Aleksandra Lukovića prošetali su prelepim ostrvom Margitsiget, okruženim Dunavom,  gde se nalazi i smeštaj naše selekcije tokom boravka u Budimpešti, hotel Grand.

U utorak je odrađen je i prvi trening po dolasku, koji je protekao u sjajnom raspoloženju, bez obzira na kišu koja je padala tokom čitavog treninga.

Kadrove sa treninga možete pogledati na Jutjub kanalu FS Srbije.

Prve impresije po dolasku na završni turnir izneli su reprezentativci Srbije Veljko Milosavljević i Mihajlo Cvetković.

„U ponedeljak uveče smo stigli u Budimpeštu, uslovi su odlični. Odradili smo prvi trening koji je sjajno prošao, tako da spremni dočekujemo prve izazove na Evropskom prvenstvu. Sa velikim samopouzdanjem dočekujemo sve tri utakmice i ići ćemo na pobedu u svakoj. Sada je fokus na Sloveniji, a o Italiji i Španiji ćemo govoriti kada dođe vreme za to“, rekao je defanzivac Crvene zvezde.

„Zadovoljni smo kako smo odradili mini-pripreme u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije, sve je proščo u najboljem redu, uslovi za radi i trening su na najvišem mogućem nivou, i najvažnije je da se niko nije povredio i da svi spremno dočekujemo prvi duel sa Slovenijom na šampionatu Evrope.

Znamo da su u grupi sa nama izuzetno kvalitetne reprezentacije, ali smo trenutno smo fokusirani samo na Sloveniju i idemo na pobedu. Istakao bih da su naš najveći adut je jeidnstvo i timski duh, svi dišemo kao jedan, poput jedne velike porodice“, istakao je talentovani fudbaler Čukaričkog.