Arhiva

SVE ŠTO MOŽEŠ, ZA SRBIJU!

04.05.2018.

Fudbalski savez Srbije, u saradnji sa Apatinskom pivarom, predstavio je televizijski spot kojim poziva sve navijače da bodre državni tim u mečevima koje Orlovi igraju na Svetskom prvenstvu u Rusiji.
Spot je režirao naš poznati glumac i reditelj Dragan Bjelorglić, a glavni akteri su reprezentativci Srbije, predvođeni kapitenom Aleksandrom Kolarovim.Posebnu atmosferu ovom TV ostvarenju dala je i specijalna verzija poznate pesme „Pukni zoro”, koju je za ovu priliku aranžirao Manjifiko.

Premijeri su prisustvovale mnoge poznate ličnosti iz sveta sporta, muzike i filma.
– FS Srbije i Apatinska pivara želeli su da kreiramo spot koji će naše navijače ispuniti ponosom i motivisati da što snažnije navijaju za svoju zemlju. Naši reprezentativci su bili pravi profesionalci tokom snimanja spota i verujem da će dati sve od sebe i uraditi sve što mogu za Srbiju na Mondijalu. Ova generacija zaslužuje veliku podršku – rekao je Dragan Bjelogrlić, reditelj spota.

U ime FS Srbije na ceremoniji povodom predstavljanja spota govorio je generalni sekretar Jovan Šurbatović:
– Napravljeno je mini-remek delo, u službi svih navijača. FS Srbije i svim reprezentativcima bila je čast da učestvujemo u ovom projektu za koji verujemo da će izazvati pozitivne reakcije i da će doprineti pozitivnoj atmosferi tokom priprema za Mundijal u Rusiji.


Apatinska pivara povodom predstojećeg Mundijala nedavno je pustila u prodaju i specijalno kreirane limenke sa imenima naših igrača, a organizovana je i nagradna igra u kojoj Jelen pivo dodeljuje čak 30 nagradnih putovanja na utakmicu između Srbije i Brazila.
– Biti podrška našoj reprezentaciji na predstojećem Mundijalu u Rusiji velika je čast i ponos za Jelen pivo. Ako kažemo da je fudbal nešto više od igre, onda je ovo što je uradio Dragan Bjelogrlić nešto više i od filma i TV spota – rekao je Vladimir Novaković, generalni direktor Apatinske pivare.