Arhiva

SELEKTOR MLADEN KRSTAJIĆ: ČESTITAM IGRAČIMA, POKAZALI SU DA SMO NAJBOLJI U OVOJ GRUPI

20.11.2018.

Selektor Mladen Krstajić delovao je iscrpljeno posle meča, ali naravno zadovoljan ostvarenim rezultatom i uspehom najboljeg nacionalnog tima.

-Želim da čestitam igračima na odlično odrađenom poslu u Ligi nacija. Cilj nam je bio da budemo prvi i pokazali smo da smo najbolji u ovoj grupi. Hvala i malobrojnoj publici koja je došla po ovako hladnom vremenu, uveren sam da bi bilo i više gledalaca da su okolnosti bile drugačije.

O pobedi…

-Pokušali smo sve da rešimo u prvom poluvremenu, ali nije bilo lako zbog vremena i nekih drugih stvari, nije bilo lako probiti odbranu Litvanaca. U nastavku smo reagovali, rizikovali smo malo, promenili formaciju.Sve je bilo mnogo bolje, dobili smo rezultat.

Najteži trenutak u Ligi nacija…

-Nije bilo lako, ni kada smo igrali dobro, nismo se opuštali. I večeras, svi su uknjižili tri boda pre utakmice,navijači i mediji, ali nikad nije lako pobediti.

Planovi za dalje…

-Prvo dva- tri dana da se slegnu utisci …

Svi priželjkujemo plasman na EP kroz kvalifikacije, ali mišljenje o prvacima ostalih grupa iz divizije C…A to su Finska,Škotska i Norveška.

-Srbija ne bi smela nikad da se brine za učešće na Evropskom prvestvu, asada imamo dve mogućnosti da se plasiramo . Generalno ni sada nije bilo lako u Ligi nacija, setimo se istorijske utakmice protiv Crne Gore, kada te svi otpišu, a mi pobedimo. Sigurno da zaslužujemo baraž za Ligu nacija..kao i to da igrački budemo svi na okupu.

Ostvaren je uspeh ali delujete kao da smo ispali….

-Verovatno mi je pao kamen sa srca pa tako delujem…-zaključio je Mladen Krstajić.