Arhiva

Održana sednica Odbora za hitna pitanja

18.08.2017.

Goran Đorović selektor Mlade reprezentacije

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije održana je sednica Odbora za hitna pitanja. Najvažnije odluke odnose se na izbor novog selektora Mlade reprezentacije Srbije, odnosno odabir stadiona na kome će naša najbolja reprezentacija dočekati selekciju Moldavije, 2. septembra, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji.
Novi selektor „orlića“ je Goran Đorović (11.09.1971), bivši istaknuti reprezentativac, učesnik SP u Francuskoj (1998) i EP u Belgiji i Holandiji (2000). Bliski saradnik selektora Slavoljuba Muslina na našem putu do Rusije, sada će preuzeti brigu o generaciji 1996. koju očekuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Italiji. „Orlići“ se nalaze u grupi sa Austrijom, Rusijom, Jermenijom, BJR Makedonijom i Gibraltarom.
Odbor za hitna pitanja doneo je i odluku o zameni domaćinstva kvalifikacionog duela sa Moldavijom, a taj meč igraće se na travi stadiona Partizana. Naime, prvobitno je bilo planirano da Moldaviju ugostimo na stadionu „Rajko Mitić“ ali zbog neophodnosti zamene travnate podloge, susret će biti odigran u Humskoj sa početkom u 18,00.