U 17

Kadeti završili učešće na Prvenstvu Evrope u Engleskoj porazom od Holandije – 0:2(0:1)

11.05.2018.

STRELCI:0:1 Brobi 26, 0:2 Brobi 55. Stadion u Louborou. Gledalaca: oko 300. Sudija: Vilhalmur Torarinson (Island).Žuti kartoni: Balaž (Srbija).
SRBIJA: Krstović, Radmanovac, Balaž, Eraković, Mitrović, Jovanović, Novaković, Savić (od 41. Burmaz), Zukić (od 41. Jocić), Dedijer (od 54. Kupusović), Vidosavljević.Selektor Ivan Jević.
HOLANDIJA: Baker, Sambo, Van Gelderen, Mamengi, Hendriks, Franken, Lake, Maduro, Samervil, Brobi (od 59. Gravenberg), Ihtaren.
Kadetska reprezentacija Srbije poražena je u trećem meču na Evropskom prvenstvu u Engleskoj od Holandije i na taj način završila učešće na kontinentalnom šampionatu.


Holanđani su obezbedili plasman u nokaut fazu šampionata i pre meča sa našom selekcijom, jer su bili ubedljivi u susretima sa Nemačkom (3:0) i Španijom (2:0). S druge strane naša reprezentacija je htela da izmeri svoje mogućnosti protiv još jedne velike selekcije i nema sumnje da će susreti sa najboljim reprezentacijama u Evropi biti od velike koristi u sazrevanju Jevićevim izabranicima.