A selekcija

FSS I APATINSKA PIVARA – SAMO SNAŽNO

02.02.2018.

Ono što je dobro ne treba menjati, a tome u prilog novi paraf na obostrano zadovoljstvo. U prijatnom ambijentu „Wurst Platz Bara“, Fudbalski savez Srbije i Apatinska pivara potpisali su trogodišnji Ugovor o saradnji. Na ovaj način Jelen pivo potvrđuje snažnu podršku koju brend već godinama pruža fudbalskoj reprezentaciji Srbije. Ugovor su potpisali Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije i Vladimir Novaković, generalni direktor Apatinske pivare.
-Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo biti podrška našoj fudbalskoj reprezentaciji na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji, kao i tokom naredne tri godine. Za nas je ova saradnja dugoročan projekat ulaganja u razvoj srpskog fudbala. Siguran sam da će navijači širom Srbije biti motivisani porukom „Samo snažno“ i da će sa velikim zadovoljstvom bodriti reprezentaciju na Mundijalu – rekao je Vladimir Novaković, generalni direktor Apatinske pivare.


Ugovor je nastavak dugogodišnje saradnje koju Apatinska pivara ima sa Fudbalskim savezom . I prvi čovek srpskog fudbala, Slaviša Kokeza, nije krio zadovoljstvo zbog nove-stare saradnje sa Apatinskom pivarom .
-Čast mi je i zadovoljstvo da smo u mogućnosti da kao FS Srbije potpišemo višegodišnji ugovor sa tako uglednom i velikom kompanijom kao što je Apatinska pivara. Prethodnih godina Apatinska pivara je bila sponzor FSS kao i domaće Superlige. I tada je saradnja bila na visokom nivou, tako da verujem da su pred nama uspešne godine i da će novim ugovorom predstojeća saradnja biti na još većem nivou. Apatinska pivara je takođe bila aktivna u pomaganju fudbala u nižim rangovima, futsala, a s obzirom na to da su pred nama takmičenja poput Svetskog prvenstva u Rusiji, pa Lige nacija, onda i kvalifikacija za Evropsko prvenstvo imamo mnogo argumenata da je ugovor potpisan na obostrano zadovoljstvo. Još jednom hvala Apatinskoj pivari na saradnji i svima koji su danas došli kako bi ispratili ovaj događaj – rekao je Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije.