IVANČIĆ,AKSENTIJEVIĆ I TOMIĆ:ODIGRALI SMO FANTASTIČNO,ZASLUŽUJEMO ČETVRTFINALE

01.02.2018.

Posle meča sa Italijom pomešana osećanja u našoj selekciji, pre svega zbog neizvesnosti po pitanju plasmana,ali svi se slažu da je Srbija bila jako dobra večeras u Ljubljani.
Goran Ivančić:
Čestitam mojim momcima jer su odigrali fantastičnu utakmicu i ispoštovali sve što smo se dogovorili. Igrali smo bolje nego protiv Slovenije, zaslužili smo da ne izgubimo a mogli smo i da pobedimo. Nažalost nismo iskoristili situaciju kad je Italija ušla u bonus da dodjemo do kaznenog udarca što bi sigurno prelomilo utakmicu. Neobičan je osećaj da ne izgubiš ni jednu utakmicu a da ne znamo da li smo se plasirali, ali verujem da ćemo se ipak naći u četvrtfinalu.
Miodrag Aksentijević:
Bila je veoma teška utakmica, pokazali smo da možemo da igramo sa svakom ekipom u Evropi. Zahvalio bih se fantastičnim navijačima, bodrili su nas neverovatno i nismo ih razočarali.
Dragan Tomić:
Srećan sam zbog gola, ali i tužan jer nismo sačuvali vođstvo a bili smo tako blizu. Nadam se da ćemo igrati u četvrtfinalu, bilo bi velika šteta da se posle dve utakmice bez poraza vratimo kući.