А селекција

ФСС И АПАТИНСКА ПИВАРА – САМО СНАЖНО

02.02.2018.

Оно што је добро не треба мењати, а томе у прилог нови параф на обострано задовољство. У пријатном амбијенту „Wurst Platz Bara“, Фудбалски савез Србије и Апатинска пивара потписали су трогодишњи Уговор о сарадњи. На овај начин Јелен пиво потврђује снажну подршку коју бренд већ годинама пружа фудбалској репрезентацији Србије. Уговор су потписали Славиша Кокеза, председник Фудбалског савеза Србије и Владимир Новаковић, генерални директор Апатинске пиваре.
-Велико ми је задовољство што ћемо бити подршка нашој фудбалској репрезентацији на предстојећем Светском првенству у Русији, као и током наредне три године. За нас је ова сарадња дугорочан пројекат улагања у развој српског фудбала. Сигуран сам да ће навијачи широм Србије бити мотивисани поруком „Само снажно“ и да ће са великим задовољством бодрити репрезентацију на Мундијалу – рекао је Владимир Новаковић, генерални директор Апатинске пиваре.


Уговор је наставак дугогодишње сарадње коју Апатинска пивара има са Фудбалским савезом . И први човек српског фудбала, Славиша Кокеза, није крио задовољство због нове-старе сарадње са Апатинском пиваром .
-Част ми је и задовољство да смо у могућности да као ФС Србије потпишемо вишегодишњи уговор са тако угледном и великом компанијом као што је Апатинска пивара. Претходних година Апатинска пивара је била спонзор ФСС као и домаће Суперлиге. И тада је сарадња била на високом нивоу, тако да верујем да су пред нама успешне године и да ће новим уговором предстојећа сарадња бити на још већем нивоу. Апатинска пивара је такође била активна у помагању фудбала у нижим ранговима, футсала, а с обзиром на то да су пред нама такмичења попут Светског првенства у Русији, па Лиге нација, онда и квалификација за Европско првенство имамо много аргумената да је уговор потписан на обострано задовољство. Још једном хвала Апатинској пивари на сарадњи и свима који су данас дошли како би испратили овај догађај – рекао је Славиша Кокеза, председник Фудбалског савеза Србије.