Media

AKREDITOVANJE ZA UTAKMICE A TIMA, SRBIJA – PARAGVAJ (MUŠKARCI) I SRBIJA – AUSTRIJA (ŽENE)

04.10.2019.

Sistem akreditovanja za prijateljsku utakmicu muških A reprezentacija Srbije protiv Paragvaja (10. oktobar, Kruševac, stadion “Mladost” – 20.45, pravo prenosa TV Sport klub) biće otvoren od petka 4. oktobra do srede 9. oktobra, dok će za utakmicu ženskih reprezentacija Srbije i Austrije u kvalifikacijama za EP (8. oktobra, Niš, stadion “Čair” – 18.00, pravo prenosa TV Arena sport) takođe biti otvoren od petka 4. oktobra pa do ponedeljka 7. oktobra.

Neophodno je sledeće:
Zahtev mora da sadrži ime i prezime izveštača i poziciju na stadionu sa koje će izveštavati (print i elektronski mediji za novinarsku ložu, fotoreporteri za poziciju na terenu, radio izveštači za njima određene pozicije i televizijske kuće, koje nisu nosioci TV prava i koje, podsećamo, nemaju pravo snimanja utakmice „A“ muške reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo kao i za predstojeću prijateljsku utakmicu, isto pravilo važi i za narednu utakmicu ženske reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, u slučaju da imate određenih zahteva molimo vas da kontaktirate televizije Sport klub odnosno Arenu sport).
Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom i sledećim prioritetima:
1. Medijski partneri FSS
2. Sportske redakcije, odnosno mediji
3. Ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu
Vaše zahteve možete slati na mejl [email protected] i još jednom vas molimo da se pridržavate navedenih vremenskih rokova, u suprotnom neće vam biti izdata akreditacija. Svaka zloupotreba biće sankcionisana oduzimanjem prava na akreditovanje i prijavom u UEFA. Kontrola će biti obavljena na ulazu.
Informaciju o tome da li je odobrena akreditacija možete dobiti pozivom na broj +38164 818 0139.

Ulaz na stadion biće omogućen samo uz posedovanje sledećih dokumenta: akreditacije i validne novinarske legitimacije. Za identifikaciju će važiti legitimacije izdate od sledećih udruženja: USN Srbije, Udruženje novinara Srbije, NDNV, AIPS, NUNS.

Akreditacije za obe utakmice ćemo izdavati na stadionu (na ulazu za medije) u Nišu dva, a u Kruševcu tri sata pred početak utakmice.