Media

AKREDITOVANJE MEDIJA | KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO PRVENSTVO ZA ŽENE, SRBIJA - ŠKOTSKA

01.04.2024.

Poštovani,

Obaveštavamo vas da je od ponedeljka, 1. aprila, do četvrtka, 4. aprila (13 časova), otvoren sistem akreditovanja medija za utakmicu ženske „A” reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Škotske (Leskovac, stadion „Dubočica”, 5. april, 18 časova).

Vaše zahteve možete poslati na sledeću adresu: [email protected], na memorandumu vaše medijske kuće, uz kopiju validne novinarske legitimacije i fotografiju vašeg izveštača.

TV I RADIO PRAVA

Apsolutna TV prava prenosa pripadaju TV Arena Sport, tako da je obavezno ostaviti kameru pri ulasku u media centar u posebnoj prostoriji kod ulaza ili u pres sali. Na terenu nisu dozvoljene kamere izuzev kamera Fudbalskog saveza Srbije, Fudbalskog saveza Škotske i TV Arene Sport.

U slučaju bilo kakvih nepravilnosti ili pokušaja zloupotreba, akreditacija neće biti odobrena.

Informaciju da li je vaša akreditacija odobrena dobićete putem mejla. Više informacija možete dobiti pozivom na broj +381648180139.

Akreditacije ćemo izdavati na dan utakmice, na stadionu „Dubočica” u Leskovcu dva sata pred početak meča.

ULAZAK NA STADION (mediji koji nisu vlasnici TV prava)

Ulaz za medije koji nisu vlasnici TB prava (novinari i snimatelji) nalazi se na zapadnoj strani stadiona (ka jugu). Novinarima će biti omogućeno prisustvo u medija loži, koja se nalazi napolju, radnom prostoru za medije, sali za konferenciji za medije i u miks zoni.

Snimateljima će biti omogućeno prisustvo u radnom prostoru za medije, sali za konferenciju i u miks zoni.

Ulaz za fotoreportere nalazi se na ćošku između zapadne i južne tribine.

Fotoreporterima je ulaz na stadion omogućen od 16 sati (na dan utakmice) do početka meča i tada će se preuzimati markeri uz obavezan uvid u profesionalni i lični dokument.

Fotoreporterima je na stadionu omogućeno prisustvo u sali za rad medija, sali za konferenciju i na terenu u označenim zonama.