Media

AKREDITOVANJE MEDIJA | KVALIFIKACIJE ZA U21 EVROPSKO PRVENSTVO, SRBIJA – SEVERNA IRSKA

21.03.2024.

Poštovani,

Obaveštavamo vas da će od četvrtka 21. marta (12 časova) do ponedeljka 25. marta (12 časova) biti otvoren sistem akreditovanja medija za utakmicu mlade reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za U-21 Evropsko prvenstvo u Leskovcu protiv Severne Irske (stadion ”Dubočica”, 26. mart, 18 časova).

Vaše zahteve možete poslati na sledeću adresu: [email protected] na memorandumu vaše medijske kuće, uz kopiju validne novinarske legitimacije i fotografiju vašeg izveštača.

TV I RADIO PRAVA

Apsolutna TV i radio prava prenosa za utakmice mlade reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo pripadaju TV Arena sport i RTS, tako da je obavezno ostaviti kameru pri ulasku u media centar u posebnoj prostoriji kod ulaza ili u pres sali. Na terenu nisu dozvoljene kamere izuzev kamera Fudbalskog saveza Srbije, Fudbalskog saveza Severne Irske, Arene sport i RTS.

U slučaju bilo kakvih nepravilnosti ili pokušaja zloupotreba, akreditacija neće biti odobrena.

Informaciju da li je vaša akreditacija odobrena možete dobiti od nedelje 24. marta od 12 do 15 časova putem kontakt telefona +381648180056, ukoliko pre toga ne dobijete obaveštenje od medija službe FS Srbije.

Akreditacije ćemo izdavati na dan utakmice, na stadionu ”Dubočica” u Leskovcu dva sata pred početak meča.

ULAZAK NA STADION
(mediji koji nisu vlasnici tv prava)

Ulaz za medije koji nisu vlasnici tv prava (novinari i snimatelji) nalazi se na zapadnoj strani stadiona (ka jugu).Novinarima će biti omogućeno prisustvo u medija loži, koja se nalazi napolju, radnom prostoru za medije, sali za konferenciji za medije i u miks zoni.

Snimateljima će biti omogućeno prisustvo u radnom prostoru za medije, sali za konferenciju i u miks zoni.

Ulaz za fotoreportere nalazi se na ćošku između zapadne i južne tribine.

Fotoreporterima je ulaz na stadion omogućen od 16 sati (na dan utakmice) do početka meča i tada će se preuzimati markeri uz obavezan uvid u profesionalni i lični dokument.

Fotoreporterima je na stadionu omogućeno prisustvo u sali za rad medija, sali za konferenciju i na terenu u označenim zonama.