Media

AKTEDITOVANJE MEDIJA ZA PRVU UTAKMICU PLEJ-OFA ZA PLASMAN U „A” DIVIZIJU LIGE NACIJA IZMEĐU SRBIJE I ISLANDA

18.02.2024.

Poštovani,

Ženska „A” reprezentacija Srbije odigraće prvu utakmicu plej-ofa za plasman u „A” diviziju Lige nacija protiv Islanda na terenu broj SC FSS u Staroj Pazovi, u petak, 23. februara, sa početkom od 16 sati.

Sistem akreditovanja biće otvoren od nedelje, 18. februara (12 časova) do četvrtka, 22. februara (17 časova). 

Zahteve možete poslati na mejl [email protected].

Od podataka neophodno je za vašeg izveštača (sa validne e-mail adrese) obezbediti kopiju važeće novinarske legitimacije i navesti poziciju na stadionu (novinar, fotoreporter, snimatelj). Pravo tv prenosa ima Arena Sport tako da snimanje utakmice (kamera,  mobilni telefon sa terena ili medija lože nije dozvoljeno ukoliko nemate odobrenje televizije Arena Sport i UEFA).

Ukoliko niste obavešteni telefonom ili mejlom smatrajte da vam je akreditacija odobrena i možete je podići prilikom ulaska u sportski centar (portirnica kod rampe) najranije dva sata pred početak meča.

Po završetku utakmice biće organizovana miks zona, ali će u svakom slučaju izjave aktera meča što se tiče reprezentacije Srbije obezbediti medija služba FSS u tekstualnoj, foto i video produkciji.

Što se publike tiče, ulaz je besplatan i ulaznice se mogu podići prilikom dolaska na stadion u SC FSS najranije dva sata pred početak susreta.