A selekcija

SLAVOLJUB MUSLIN

12.06.2017.

Znalo se da će biti teško, pokazalo se da Vels nije samo Geret Bejl. Žao mi je publike, posle toliko vremena je bio pun stadion, nadam se da će biti prilike za slavlje.

Selektor reprezentacije Slavoljub Muslin priznao je da je razočaran bodom protiv Velsa, jer je jasno koliko bi sva tri značila na puta ka Svetskom prvenstvu u Rusiji.
-Znalo se da će biti teško, pokazalo se da Vels nije samo Geret Bejl. Žao mi je publike, posle toliko vremena je bio pun stadion, nadam se da će biti prilike za slavlje. Blago smo razočarni i rezultatom pa čak i igrom, ali Vels je ekipa koja ima kontinuitet i rezultate. Želim da zahvalim našem savezu jer su nam obezbedili perfektne uslove, da na miru spremamo meč.
Kormilar nacionalnog tima konstatuje da se neke greške u odbrani i dalje ponavljaju , bez obzira što su na treninzima pokušali da otklone nedostatke.
-Loše smo krenuli, svi su očekivali pobedu i moguće da nas je to malo preopteretilo. Očekivanja publike su velika ali to je normalno u sportu. Meč je došao malo u nevreme na kraju sezone, igrači su umorni. Primili smo gol iz individualne greške, što je skoro postalo praksa. Radimo na tome da to popravimo, ali nekada jednostavno nemate dovoljno vremena za sve detalje. Imali smo nekoliko solidnih napada u finišu prvog dela, nisu bile stopostotne, ali smo napadali. Drugo poluvreme smo igrali bolje, oni su se branili jer su imali rezultat.
Na kraju, Muslin kaže da je ipak sve u našim rukama jer smo i dalje prvi u grupi.


-Satisfakcija je da smo ostali prvi u grupi, jer nam ide na ruku rezultat iz drugog meča. Sva koncetracija će biti usmerena na meč sa Moldavijom koji je sledeći, tu moramo da pobedimo pred svojim navijačima, iako znamo da neće biti lako.