A selekcija

SELEKTOR MLADEN KRSTAJIĆ: ZASLUŽILI SMO POBEDU, MOGLI SVE DA REŠIMO U PRVOM POLUVREMENU (VIDEO)

17.11.2018.

Selektor Mladen Krstajić ne krije da je zadovoljan rezultatom i novom pobedom Srbije u Ligi nacija. Pobeda je mogla biti i ubedljivija da smo realizovali još neke prilike u prvom poluvremenu,pogotovo onu najbolju iz jedanaesterca, a sve je to dovelo da na kraju možda malo i strepimo za konačan ishod.

-Prvo bih želeo da se zahvalim navijačima koji su došli po hladnom vremenu da budu uz reprezentaciju, mislim da naši momci i zaslužuju podršku. Čestitam i Crnoj Gori na fer pleju, a što se same utakmice tiče, mislim da smo zasluženo pobedili. Postigli smo dva gola u prvom poluvremenu, imali i penal, rezultat je mogao biti ubedljiviji i već tada smo mogli da rešimo utakmicu. U nastavku je došlo do malog pada, mogu to da shvatim jer imamo nekolio mladih igrača i sve je to proces, ali najvažnije da momci znaju šta je problem i da sve te stvari ispravimo – rekao je Mladen Krstajić.

Mitrović je nonšalantno izveo penal…

-To su neke stvari…imali smo 2:0 …Da smo tada dali gol rezultat je mogao da bude ubedljiviji…Ali da se razumemo, ništa ne zameram, Mitrović je mnogo uradio za Srbiju, postigao golove i najbolji je igrač bio u Ligi nacija ali zato mi je žao što nismo vodili i 5:0 ako smo mogli. U tom slučaju neke igrače bih odmorio…- rekao je selektor Mladen Krstajić.