U 21

SELEKTOR GORAN ĐOROVIĆ:USPEH POSVEĆUJEMO NAŠEM GORANU BUNJEVČEVIĆU!

11.09.2018.

Selektor Goran Đorović ostvario je fantastične rezultate sa mladom reptrezentacijom Srbije, ostvario osam pobeda u isto toliko utakmica i praktično odveo Srbiju na Evropsko prvenstvo koje se iduće godine održava u Italiji i San Marinu.

-Ovu pobedu, verujem i plasman na Evropsko prvenstvo, jer ostala je samo teorija, posvećujemo pokojnom Goranu Bunjevčeviću,  velikom čoveku i sjajnom direktoru, osobi koja će zauvek biti u našim srcima. U njemu smo od prvog dana imali veliku podršku i zajedno smo mnogo toga prošli. Ovog uspeha ne bi bilo bez njega koji nas je doveo i omogućio da se danas svi radujemo – rekao je odmah posle meča u Nižnji Novgorodu i velike pobede za srpski fudbal, selektor Goran Đorović.

O samom meču…

-Čestitke momcima, pokazali su kako se bori za dres Srbije. I ne samo u ovom meču, već tokom celih kvalifikacija pokazali su timski i individualni duh, karakter vredan velikih rezultata. Za njih nema izgubljene lopte, duela, spremni su da padnu i odmah se dignu, da se bore do poslednjeg daha. Tako je bilo i sada kada su se vratili iz minusa. Odigrali smo dobru utakmicu protiv velikog protivnika.

Ostala je teorija…

-Želimo do kraja da budemo na visini zadatka, ja kažem uvek u skladu sa zahtevima koje traži dres Srbije. Svako ko obuče ovaj dres mora biti svestan njegove težine, a ovi momci to znaju. Zato se danas i raduju – rekao je Goran Đorović.