Arhiva

Posle pobede, remi starijih pionira u Dohi protiv Katara

06.04.2017.

Posle pobede u prvom meču u proveri protiv Katara u Dohi, stariji pioniri (U-15) koje vodi selektor Ivan Đukanović, u revanš susretu sa istim rivalom ostvarili su nerešen ishod -1:1(0:0).
Ponovo su „orlići“ pružili dobru partiju, imali i vođstvo, ali na kraju je domaćin ipak stigao do izjednačenja. Za generaciju selektora Ivana Đukanovića boravak i utakmice u Dohi predstavljaju ogromno iskustvo, a prijem i uslovi u kojima su minulih dana trenirali stariji pioniri, govore da je dolazak u Katar bio pun pogodak.
Srbija je igrala u sastavu: Stanković, Mirić, Ergelaš, Đurović, Knežević, Matić, Čolić, Stevanović, Baić, Blagojević, Pantović. Strelac za Srbiju bio je Miloš Pantović u 44. minutu, a Katar je izjednačio u 70. minutu.
Selektor Ivan Đukanović nije krio zadovoljstvo zbog kompletnog utiska koji Srbija nosi iz Dohe…
-Zaista sam prezadovoljan onim što sam video, ali pre svega ponašanjem, odnosom i učinkom naših momaka. Za sve njih je ovo veoma važno iskustvo. Zahvalnost i Fudbalskom savezu koji sportskom sektoru i našim mladim igračima kroz ovakve akcije omogućava da se momci pravilno razvijaju – rekao je Ivan Đukanović kome su u Dohi asistirali treneri Miloš Velebit, Mihajlo Jurasović, Goran Ljubinković i Dušan Šaranović, a u stručnom štabu su još bili i doktor Marina Miljković, fizioterapeut Nemanja Božić, tim menadžer Nemanja Filipović i koordinator Branislav Nikolić.