A selekcija

Nemanja Matić dobitnik tradicionalnog priznanja "Večernjih novosti"

30.12.2017.

Kapiteni srpskih superligaških klubova su u tradicionalnoj anketi „Večerenjih novosti“ odabrali reprezentativca Srbije i igrača Mančester Junajteda Nemanju Matića za prvu zvezdu srpskog fudbala u 2017. godini. Matić je dobio 13 od 16 glasova. Na drugom mestu sa tri glasa bio je igrač Lacija Sergej Milinković Savić.

Matić treći put dobija ovu prestižnu nagradu koju „Večernje novosti“ organizuju od 1971. godine. Više glasanju možete pronaći na sajtu „Večernjih novosti“ (http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:703755-POBEDNICI-47-ANKETE-NOVOSTI-Matic-treci-put-prvenac-Boacija) kao i na zvaničnoj internet stranici Mančester Junajteda (http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2017/Dec/nemanja-matic-wins-captains-award-in-serbia.aspx) koji nije propustio priliku da svoje navijače obavesti o lepom priznanju koje je dobio jedan od njihovih najboljih igrača.

Nemanja, čestitamo, a čestitke idu i na adresu igrača Crvene zvezde Ričmonda Boaćija koga su superligaški kapiteni takođe nagradili u glasanju za najboljeg igrača domaćeg prvenstva. U anketi „Novosti“ birani su i najbolji tim Superlige, kao i najbolji sastav reprezentacije.