Arhiva

NAJBOLJI UZ NAJBOLJE, ZA BUDUĆE POBEDE

21.03.2017.

FS Srbije i British Motors zajedno na putu do Rusije 2018.

Novi sponzor Fudbalskog saveza Srbije je ugledna kompanija British Motors, jedna od vodećih u svetu auto industrije. Svečanom činu potpisivanja ugovora prisustvovali su predsednik FSS Slaviša Kokeza i Ostoja Mijailović, vlasnik kompanije, odnosno kompletna fudbalska reprezentacija Srbije koja se priprema za važan kvalifikacioni meč sa Gruzijom, u Tbilisiju 24. marta.
U British Motors JLR Centru potpisan je kako su domaćini rekli „transfer godine“, a Ostoja Mijailović je izrazio veliko zadovoljstvo zbog saradnje sa FS Srbije.

-Kao ekskluzivnom prodajno-servisnom centru za Jaguar i Land Rover vozila za Srbiju, veliko nam je zadovoljstvo i čast što nam se ukazala prilika da podržimo FS Srbije. Verujemo da smo idealan partner na putu ka budućim uspesima naših najboljih fudbalera, kao predstavnici vodećih premijum brendova u automobilskoj industriji. Najmoderniji smo centar ovog tipa u istočnoj Evropi, koji je u skladu sa novim standardima JLR grupacije, a od skoro smo i zvanični uvoznici i distributeri Pirelli i Bridgestone pneumatika. Kao kompanija posebno smo ponosni što ćemo kroz ovo partnerstvo imati priliku da jačamo fudbal koji je sport čitave nacije i podržimo ga na putu ka još boljoj budućnosti. Našu reprezentaciju čine naši najbolji fudbalski stručnjaci, i igrači velikog potencijala, uvek spremni, snažni i tehnički potkovani, sa bogatim karijerima i iskustvom, a to je kvalitet koji u mnogome asocira i na modele koji se nalaze oko nas. Kao British Motors, nastojimo da ulažemo u našu zemlju kad god smo u mogućnosti, i verujemo da ćemo ovim gestom podstaći i druge kompanije da se uključe i pruže svoju podršku u najpotrebnijim trenucima kako za srpski sport, ali i šire, jačanje imidža i snage naše zemlje.Reprezentaciji želimo puno sreće na predstojećoj utakmici i nadamo se uspehu, a vrata naše kompanije će za njih uvek biti otvorena – rekao je Ostoja Mijailović.

Najnovija pojačanja FS Srbije biće Range Rover, Land rover Discovery 5, Land Rover Discovery Sport, Jaguar F-Pace i Range Rover Evoque! Snažni, brzi, tehnički savršeni, spretni na svakom terenu! Najbolji uz najbolje, za buduće pobede!
-Čast mi je i zadovoljstvo da smo sa uvaženom kompanijom British Motors potpisali sponzorski ugovor, ugovor sa jednim od najpoznatijih brendova u automobilskoj industriji. U prethodnom periodu sam najavio da ćemo da radimo na poboljšanju i kvalitetu sponzorskog pula Fudbalskog saveza Srbije i to ovim ugovorom upravo potvrđujemo.Od danas smo jači za British Motors, narednih dana potpisaćemo još dva,tri sponzorska ugovora, a kako je i gospodin Ostojić rekao, zahvalnost dugujemo i selektoru Muslinu i našim reprezentativcima, njihovom odnosu prema nacionalnom dresu u prethodne četiri kvalifikacione utakmice,odnosu koji je prepoznala i Srbija i njeni navijači.Nadam se da će tako i nastaviti i da će Srbija zauzeti ono mesto koje joj pripada u evropskom i svetskom fudbalu – istakao je Slaviša Kokeza, predsednik FS Srbije.