KVALIFIKACIJE ZA FUTSAL EURO 2022 | ORLOVI U TEMIŠVARU, U ČETVRTAK PROTIV RUMUNIJE (VIDEO)

26.01.2021.

Novi početak futsalera, reprezentacije koja nas je mnogo puta obradovala fantastičnim rezultatima. Posle velikog uspeha, ostvarenog plasmana na Prvenstvo sveta koje se u septembru održava u Litvaniji, pred najboljom futsal selekcijom Srbije nalaze se novi izazovi. Izabranici selektora Gorana Ivančića počinju kvalifikacije za UEFA Futsal EURO 2022. a rivali su im na startu Rumunija u Temišvaru (28. januar – 18,00) i Bosna i Hercegovina u Novom Sadu (3. februar – 18,00). Sa nama je u grupi još selekcija Severne Makedonije, biće odigrano 6 kola, prvoplasirana selekcija ide direktno na Prvenstvo Evrope (domaćin Holandija), kao i šest najboljih drugoplasiranih selekcija iz osam grupa.

Selektor Goran Ivančić okupio je u SC FSS u Staroj Pazovi reprezentativce koji će nas predstavljati u uvodnim mečevima kvalifikacija…

-Nastavljamo tamo gde smo stali posle velikog uspeha i plasmana na Prvenstvo sveta, sada želimo dobre rezultate i novi uspeh, odnosno plasman među najbolje kontinentalne reprezentacije i odlazak na Prvenstvo Evrope – rekao je Goran Ivančić.- U dva meča sa Finskom, u baražu za plasman na Prvenstvo sveta, ova selekcija je pokazala da može mnogo, a sada želimo i dobar start na putu za finalni turnir još jednog jakog takmičenja. Atmosfera je odlična, momci dobro raspoloženi, veoma posvećeni radu i pripremi za ono što nas očekuje.

Orlovi su u sredu, 27. januara, otputovali u Temišvar gde se dan kasnije sastaju sa Rumunijim (18,00).