КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ФУТСАЛ ЕУРО 2022 | ОРЛОВИ У ТЕМИШВАРУ, У ЧЕТВРТАК ПРОТИВ РУМУНИЈЕ (ВИДЕО)

26.01.2021.

Нови почетак футсалера, репрезентације која нас је много пута обрадовала фантастичним резултатима. После великог успеха, оствареног пласмана на Првенство света које се у септембру одржава у Литванији, пред најбољом футсал селекцијом Србије налазе се нови изазови. Изабраници селектора Горана Иванчића почињу квалификације за УЕФА Футсал ЕУРО 2022. а ривали су им на старту Румунија у Темишвару (28. јануар – 18,00) и Босна и Херцеговина у Новом Саду (3. фебруар – 18,00). Са нама је у групи још селекција Северне Македоније, биће одиграно 6 кола, првопласирана селекција иде директно на Првенство Европе (домаћин Холандија), као и шест најбољих другопласираних селекција из осам група.

Селектор Горан Иванчић окупио је у СЦ ФСС у Старој Пазови репрезентативце који ће нас представљати у уводним мечевима квалификација…

-Настављамо тамо где смо стали после великог успеха и пласмана на Првенство света, сада желимо добре резултате и нови успех, односно пласман међу најбоље континенталне репрезентације и одлазак на Првенство Европе – рекао је Горан Иванчић.- У два меча са Финском, у баражу за пласман на Првенство света, ова селекција је показала да може много, а сада желимо и добар старт на путу за финални турнир још једног јаког такмичења. Атмосфера је одлична, момци добро расположени, веома посвећени раду и припреми за оно што нас очекује.

Орлови су у среду, 27. јануара, отпутовали у Темишвар где се дан касније састају са Румунијим (18,00).