IVANČIĆ, PERIĆ I RAJČEVIĆ:STVARALI SMO ŠANSE,DALI MAKSIMUM,ZASLUŽILI MNOGO VIŠE

05.02.2018.

Više od trideset udaraca na gol Kazahstana, četiri stative, ko zna koliko odbrana Igite i poraz koji boli, jer su Perić i saigrači po svemu prikazanom zaslužili mnogo više u četvrtfinalu EP u Sloveniji.

Goran Ivančić: Čestitam selekciji Kazahstana na prolasku kao i mojim igračima na velikom trudu i borbenosti. Nijanse su odlučivale, ovog puta nismo imali sreće kao protiv Slovenije. Bilo je dosta prilika na obe strane, dostojno smo se suprostavili vrlo jakom protivniku. Objektivno, ovo su naše realne mogućnosti u ovom trenutku, mogli smo korak dalje ali ostaje nam da se okrenemo budućnosti i radimo na potencijalu koji futsal definitivno ima.

Marko Perić: Razočaran sam porazom, bila je ovo naša najbolja utakmica ali golman Igita je pravio čuda. Bilo je mnogo teško igrati protiv ovakve ekipe koja koristi golmana u polju. Stvarali smo šanse, dali smo maksikum, nažalost nismo uspeli.

Slobodan Rajčević: Nismo imali sreće da izjednačimo, bilo je dovoljno vremena, pogađali smo stative i golmana, šteta što nismo uspeli. Imali smo za cilj četvrtfinale i u tome smo uspeli ali ostaje gorak ukus jer smo mogli i još jedan korak a nismo uspeli.