Arhiva

Groznica žreba grupa SP u Rusiji i na Savskoj pivnici, FSS organizovao lepo druženje sa sponzorima i medijima

01.12.2017.

 

U danu velikog iščekivanja rivala Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, marketing služba FSS organizovala je lepo druženje sa sponzorima i medijima na splavu „Savska pivnica“.


Svi zajedno su pratili žreb iz moskovskog Kremlja, a druženju su prisustvovale i brojne legende našeg fudbala, Ilija Petković, Savo Milošević, Ivica Kralj,Stanislav Karasi, Nikola Lazetić…Da bi sve bilo još interesantnije svako od prisutnih mogao je da prognozira grupu u kojoj će Srbija početi svoju rusku avanturu,a srećnicima su sledovale i nagrade.


Goste je pozdravio Jovan Šurbatović, generalni sekretar FSS, a kao sjajan prognozer pokazao se Stevan Denkovski sa Radija S, koji je jedini pogodio rivale Srbije. I naravno usledila je nagrada našeg sponzora Eko Srbija i kartica za gorivo (50 litara) koju je uručio Vasilis Makris, komercijalni direktor Eko Srbija. Direktor marketinga Britiš Motorsa, oficijelnog vozila FSS, Miro Filipović, kao i Vanja Kostić, direktor marketinga FSS, takođe su pobedniku uručili prigodne poklone. I oni koji su pogodili samo tri selekcije u grupi, dobili su poklone od FSS i kompanije Planet Vin 365.


Lepo veče i zadovoljna lica prisutnih posle žreba kojim Srbija može da bude zadovoljna.