Vesti

FUTSAL "A" | SPISAK SELEKTORA GORANA IVANČIĆA ZA PRESUDNE MEČEVE PROTIV RUMUNIJE I BOSNE I HERCEGOVINE, POSLE PLASMANA NA SVETSKO, ORLOVI ŽELE VIZU I ZA EVROPSKO PRVENSTVO

31.03.2021.

Selektor futsal reprezentacije Srbije Goran Ivančić saopštio je imena igrača za odlučujuće mečeve za plasman na Prvenstvo Evrope, rivali Orlova biće Rumunija (Vršac, 9.april -18,00) i Bosna i Hercegovina (Zenica, 14.april – 18,00).

Na spisku se nalaze: golmani Nemanja Momčilović (Vintersport, Niš), Jakov Vulić (FON,Beograd), Luka Đorđević (Dobrepolje, Slovenija), igrači Ninoslav Aleksić (Novi Pazar), Davor Popović (Novi Sad), Strahinja Petrov (Mantova, Italija), Denis Ramić (Novi Pazar), Miloš Stojković (Crnica, Hrvatska), Dragan Tomić (Salines, BiH), Stefan Rakić (Mostar, BiH), Lazar Milosavljević (Novi Pazar), Marko Pršić (FON, Beograd), Jovan Lazarević (Mostar, BiH), Miloš Simić (Haladaš, Mađarska), Marko Radovanović (FON, Beograd).

Bosna i Hercegovina je već obezbedila prvo mesto u grupi sa 12 bodova, Srbija je druga sa 5 bodova, dok Rumunija i Severna Makedonija imaju po dva boda. Srbija bi pobedom protiv Rumunije obezbedila drugo mesto, a na Prvenstvo Evrope plasiraće se, pored pobednika grupa i šest najboljih drugoplasiranih selekcija iz osam grupa, dok preostale dve drugoplasirane selekcije igraju baraž za još jedno mesto. Orlovi se okupljaju u SC FSS u Staroj Pazovi u ponedeljak, 5. aprila i odmah odlaze u Vršac gde će se pripremati za duel sa Rumunijom.