Вести

ФУТСАЛ "А" | СПИСАК СЕЛЕКТОРА ГОРАНА ИВАНЧИЋА ЗА ПРЕСУДНЕ МЕЧЕВЕ ПРОТИВ РУМУНИЈЕ И БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ, ПОСЛЕ ПЛАСМАНА НА СВЕТСКО, ОРЛОВИ ЖЕЛЕ ВИЗУ И ЗА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО

31.03.2021.

Селектор футсал репрезентације Србије Горан Иванчић саопштио је имена играча за одлучујуће мечеве за пласман на Првенство Европе, ривали Орлова биће Румунија (Вршац, 9.април -18,00) и Босна и Херцеговина (Зеница, 14.април – 18,00).

На списку се налазе: голмани Немања Момчиловић (Винтерспорт, Ниш), Јаков Вулић (ФОН,Београд), Лука Ђорђевић (Добрепоље, Словенија), играчи Нинослав Алексић (Нови Пазар), Давор Поповић (Нови Сад), Страхиња Петров (Мантова, Италија), Денис Рамић (Нови Пазар), Милош Стојковић (Црница, Хрватска), Драган Томић (Салинес, БиХ), Стефан Ракић (Мостар, БиХ), Лазар Милосављевић (Нови Пазар), Марко Пршић (ФОН, Београд), Јован Лазаревић (Мостар, БиХ), Милош Симић (Халадаш, Мађарска), Марко Радовановић (ФОН, Београд).

Босна и Херцеговина је већ обезбедила прво место у групи са 12 бодова, Србија је друга са 5 бодова, док Румунија и Северна Македонија имају по два бода. Србија би победом против Румуније обезбедила друго место, а на Првенство Европе пласираће се, поред победника група и шест најбољих другопласираних селекција из осам група, док преостале две другопласиране селекције играју бараж за још једно место. Орлови се окупљају у СЦ ФСС у Старој Пазови у понедељак, 5. априла и одмах одлазе у Вршац где ће се припремати за дуел са Румунијом.