A selekcija

FSS INTERVJU | FILIP ĐURIČIĆ (VIDEO)

11.11.2019.

Povratnik u najbolji nacionalni tim Filip Đuričić u intervju za sajt Fudbalskog saveza Srbije  govorio je o značaju plasmana Orlova na Prvenstvo Evrope, emocijama koje dolaze sa pozivom u reprezentaciju, o tome koliko mu je sve nedostajalo…

„Vidim ova dva kadra sa Mundijala u Rusiji koji sada krase zidove pres sale u Staroj Pazovi i po izrazima lica igrača shvatam koliko je bitno da se reprezentacija Srbije plasira na svako veliko takmičenje. Nema te emocije koja može da se poredi sa igranjem za svoju zemlju na završnom turniru Evropskog i Svetskog prvenstva. Moramo da pobedimo Luksemburg i Ukrajinu i da verujemo u čudo. Nada poslednja umire, dešavale su se i čudnije stvari, zašto i Portugal ne bi mogao da kiksne na jednoj od naredne dve utakmice“.
„Praktično sam prohodao u dresu reprezentacije. Ovde sam od svoje 13. godine. Mnogo mi je sve ovo u Staroj Pazovi nedostajalo u protekle tri godine. Sa mnogim od ovih momaka se poznajem još iz pionirskih dana. Odigrao sam odlično poslednjih pet-šest utakmica za Sasuolo i ovaj poziv selektora shvatam kao najbolju satisfakciju za uloženi trud“.

Ceo intervju možete pogledati na našem youtube kanalu.