A selekcija

DAN PRE PUTA ZA ŠVEDSKU, DUŠAN VLAHOVIĆ O PREDSTOJEĆIM IZAZOVIMA U DRESU DRŽAVNOG TIMA I SVEMU ŠTO JE OBELEŽILO NAJUSPEŠNIJU KLUPSKU SEZONU U DOSADAŠNJOJ KARIJERI (VIDEO)

06.06.2024.

Dan pre puta za Švedsku na poslednju kontrolnu utakmicu pred start Evropskog prvenstva, Dušan Vlahović je za mreže FSS govorio o predstojećim izazovima u dresu državnog tima i svemu što je obeležilo najuspešniju klupsku sezonu u njegovoj dosadašnjoj karijeri.
Koliko mu znači što će biti akter oproštajne utakmice Zlatana Ibrahimovića? O Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i protivnicima Srbije.  O tandemu sa Mitrovićem i golovima u dresu reprezentacije. O prethodnoj sezoni sa Juventusom. Ko mu više nedostaje, Gati i Kijeza kad je sa nacionalnim timom ili Pavlović i Milenković kad je sa Juventusom?
O knjizi Džordanovog trenera koja je ‘krivac’ za njegov preporod u 2024. godini. O Jokiću i Đokoviću, usponima i padovima, šampionskom nervu i pobedničkom mentalitetu. O Del Pjeru, Stojkoviću, Jugoviću i Kovačeviću. U velikom intervjuu sa momkom koga već sada porede sa Betegom, Del Pjerom, Vijalijem i Vijerijem.

Video, foto i tekstualni sadržaj možete pronaći na mrežama Fudbalskog saveza Srbije.