А селекција

ДАН ПРЕ ПУТА ЗА ШВЕДСКУ, ДУШАН ВЛАХОВИЋ О ПРЕДСТОЈЕЋИМ ИЗАЗОВИМА У ДРЕСУ ДРЖАВНОГ ТИМА И СВЕМУ ШТО ЈЕ ОБЕЛЕЖИЛО НАЈУСПЕШНИЈУ КЛУПСКУ СЕЗОНУ У ДОСАДАШЊОЈ КАРИЈЕРИ (ВИДЕО)

06.06.2024.

Дан пре пута за Шведску на последњу контролну утакмицу пред старт Европског првенства, Душан Влаховић је за мреже ФСС говорио о предстојећим изазовима у дресу државног тима и свему што је обележило најуспешнију клупску сезону у његовој досадашњој каријери.
Колико му значи што ће бити актер опроштајне утакмице Златана Ибрахимовића? О Европском првенству у Немачкој и противницима Србије.  О тандему са Митровићем и головима у дресу репрезентације. О претходној сезони са Јувентусом. Ко му више недостаје, Гати и Кијеза кад је са националним тимом или Павловић и Миленковић кад је са Јувентусом?
О књизи Џордановог тренера која је ‘кривац’ за његов препород у 2024. години. О Јокићу и Ђоковићу, успонима и падовима, шампионском нерву и победничком менталитету. О Дел Пјеру, Стојковићу, Југовићу и Ковачевићу. У великом интервјуу са момком кога већ сада пореде са Бетегом, Дел Пјером, Вијалијем и Вијеријем.

Видео, фото и текстуални садржај можете пронаћи на мрежама Фудбалског савеза Србије.