AKREDITOVANJE ZA KVALIFIKACIONU UTAKMICU "A" ŽENSKIH REPREZENTACIJA SRBIJE I ŠPANIJE

22.11.2017.

Obaveštavamo vas da je danas, u sredu, 22. novembra 2017. godine, otvoren sistem akreditovanja medija za kvalifikacionu utakmicu „A“ ženskih reprezentacija Srbije i Španije, koja će biti odigrana u petak, 24. novembra 2017. godine, na stadionu FK Voždovac u Beogradu, sa početkom u 16.30 časova. Utakmice se igra u okviru kvalifikacija za SP 2019. godine u Francuskoj.

Prijem zahteva za akreditovanje biće omogućen do petka, 24. novembra 2017. godine, do 12.00 sati. Vaše zahteve za dobijanjem akreditacija šaljite na mejl adresu: [email protected], na memorandumu Vaše medijske kuće.

Zahtev mora da sadrži ime i prezime izveštača i poziciju na stadionu sa koje će izveštavati (print i elektronski mediji za novinarsku ložu, fotoreporteri za poziciju na terenu, radio izveštači za njima određene pozicije i televizijske kuće, koje nisu nosioci TV prava i koji, podsećamo, nemaju pravo snimanja utakmice, meč direktno prenosi TV Sportklub i ukoliko želite da snimate meč morate imati njihovo odobrenje).

Akreditacije za meč izdavaćemo na stadionu FK Voždovac na dan utakmice dva sata pred početk meča. Informaciju o tome da li Vam je odobrena akreditacija možete dobiti pozivom na broj +38164 818 01 43 i +381 64 8180106.

Ulaz na stadion biće omogućen samo uz posedovanje dva dokumenta: akreditacije i overene novinarske legitimacije. Za identifikaciju će važiti legitimacije izdate od sledećih udruženja: USN Srbije, USN Beograda, DSN Vojvodine, Udruženje novinara Srbije, AIPS, NUNS i nacionalnih udruženja.

Zamena akreditacija, odnosno imena prijavljenih novinara, nije moguća i akreditacije će biti izdavane samo licima čija se imena nalaze na spisku akreditovanih. Svaka zloupotreba biće sankcionisana oduzimanjem prava na akreditovanje za utakmice u organizaciji FSS. Kontrola će biti obavljena na ulazu.

Broj mesta je ograničen, pa se zato mole redakcije da prijavljuju broj novinara prema stvarnim potrebama posla. Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom i sledećim prioritetima:

  1. Medijski partneri FSS
  2. Sportske redakcije odnosno mediji
  3. Ostali informativni mediji u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu

Molimo Vas da u celosti ispoštujete naznačeni rok za akreditovanje, jer u protivnom nećete moći da dobijete propusnicu za praćenje utakmice.