A selekcija

AKREDITOVANJE ZA KVALIFIKACIONU UTAKMICU "A" REPREZENTACIJA SRBIJA - MOLDAVIJA I MLADIH SELEKCIJA SRBIJA - GIBRALTAR

22.08.2017.

Obaveštavamo Vas da je danas, u utorak 22. avgusta 2017. godine, otvoren sistem akreditovanja medija za kvalifikacionu utakmicu „A“ reprezentacija Srbija – Moldavija, koja će biti odigrana u subotu, 2. septembra 2017. godine, na stadionu Partizan u Beogradu, sa početkom u 18:00 časova i kvalifikacionu utakmicu mladih reprezentacija Srbija – Gibraltar, koja će biti odigrana u petak, 1. septembra 2017. godine, na Gradskom stadionu u Jagodini, sa početkom u 18:00 časova.

Prijem zahteva za akreditovanje biće omogućen do srede, 30. avgusta 2017. godine, do 16:00 sati. Vaše zahteve za dobijanjem akreditacija šaljite na mejl adresu: [email protected], na memorandumu Vaše medijske kuće.

Zahtev mora da sadrži ime i prezime izveštača i poziciju na stadionu sa koje će izveštavati (print i elektronski mediji za novinarsku ložu, fotoreporteri za poziciju na terenu, radio izveštači za njima određene pozicije i televizijske kuće, koje nisu nosioci TV prava i koji, podsećamo, nemaju pravo snimanja utakmice A reprezentacije, za snimanje utakmice mlade reprezentacije potrebna je dozvola televizije Arena sport).

Akreditacije za oba meča izdavaćemo u Fudbalskom savezu Srbije, Terazije 3/VIII sprat, u četvrtak 31. avusta i petak 1. septembra 2017, od 10:00 do 14:00 časova.

Akreditacije za meč mladih reprezentacija izdavaćemo i na Gradkom stadionu u Jagodini, na dan utakmice, 1. septembra 2017, od 16:00 časova do početka utakmice.

Akreditacije za meč „A“ reprezentacija, Srbija – Moldavija, izdavaćemo i u prostoriji Sportskog društva Partizan (ulaz je blizu restorana na stadionu), u subotu 2. septembra 2017, na dan odigravanja utakmice, od 12:00 časova do početka utakmice.

Informaciju o tome da li Vam je odobrena akreditacija možete dobiti od četvrtka 31. avgusta 2017, pozivom na broj 064 818 00 10.

Ulaz na stadion biće omogućen samo uz posedovanje dva dokumenta: akreditacije i overene novinarske legitimacije. Za identifikaciju će važiti legitimacije izdate od sledećih udruženja: USN Srbije, USN Beograda, DSN Vojvodine, Udruženje novinara Srbije, AIPS, NUNS i nacionalnih udruženja.

Zamena akreditacija, odnosno imena prijavljenih novinara, nije moguća i akreditacije će biti izdavane samo licima čija se imena nalaze na spisku akreditovanih. Svaka zloupotreba biće sankcionisana oduzimanjem prava na akreditovanje za utakmice u organizaciji FSS. Kontrola će biti obavljena na ulazu.

Broj mesta je ograničen, pa se zato mole redakcije da prijavljuju broj novinara prema stvarnim potrebama posla.

Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom i sledećim prioritetima:

1. medijski partneri FSS

2. sportske redakcije, odnosno mediji

3. ostali informativni mediji u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu. 

Molimo Vas da u celosti poštujete naznačeni rok za akreditovanje, jer u protivnom nećete moći da dobijete propusnicu za praćenje utakmice.