Media

AKREDITOVANJE MEDIJA | MLADA REPREZENTACIJA | PRIJATELJSKA UTAKMICA SRBIJA - ITALIJA

17.03.2023.

Poštovani,

Obaveštavamo vas da će od utorka 21. marta (12 časova) do petka 24. marta (12 časova) biti otvoren sistem akreditovanja za prijateljsku utakmicu mlade reprezentacije Srbije protiv Italije u Bačkoj Topoli (TSC Arena – 18 sati).

Vaše zahteve možete poslati na sledeću adresu: [email protected] na memorandumu vaše medijske kuće uz kopiju validne novinarske legitimacije

Zahtev mora da sadrži ime i prezime izveštača i poziciju na stadionu sa koje će izveštavati (print i elektronski mediji za novinarsku ložu, fotoreporteri za poziciju na terenu, radio izveštači za njima određene pozicije kao i televizijski reporteri).

Apsolutno pravo prenosa za ovu utakmice ima TV Arena sport, tako da je obavezno ostavljanje kamere pri ulasku u medija centar u posebnoj prostoriji kod ulaza ili u pres sali. Arene, FS Srbije i FS Italije.

Ukoliko vam nije odobrena akreditacija bićete blagovoremeno obavešteni mailom. Akreditacije za novinare ćemo izdavati na stadionu TSC Arena pre ulaza u medija centar na dan utakmice od 16 časova. Akreditacije za fotoreportere (obavezan uvid u lični ili profesionalni dokument), uz preuzimanje markera, ćemo izdavati na stadinu od 16 časova na ulazu predviđenom za fotoreportere.

Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom medija centra na stadionu i sledećim prioritetima:

1. medijski partneri FSS
2. sportske redakcije, odnosno mediji;
3. ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu

U slučaju bilo kakvih pokušaja nepravilnosti ili zloupotreba akreditacija neće biti odobrena.

Srdačan pozdrav