Media

АКРЕДИТОВАЊЕ МЕДИЈА | МЛАДА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА | ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА СРБИЈА - ИТАЛИЈА

17.03.2023.

Поштовани,

Обавештавамо вас да ће од уторка 21. марта (12 часова) до петка 24. марта (12 часова) бити отворен систем акредитовања за пријатељску утакмицу младе репрезентације Србије против Италије у Бачкој Тополи (ТСЦ Арена – 18 сати).

Ваше захтеве можете послати на следећу адресу: [email protected] на меморандуму ваше медијске куће уз копију валидне новинарске легитимације

Захтев мора да садржи име и презиме извештача и позицију на стадиону са које ће извештавати (принт и електронски медији за новинарску ложу, фоторепортери за позицију на терену, радио извештачи за њима одређене позиције као и телевизијски репортери).

Апсолутно право преноса за ову утакмице има ТВ Арена спорт, тако да је обавезно остављање камере при уласку у медија центар у посебној просторији код улаза или у прес сали. Арене, ФС Србије и ФС Италије.

Уколико вам није одобрена акредитација бићете благоворемено обавештени маилом. Акредитације за новинаре ћемо издавати на стадиону ТСЦ Арена пре улаза у медија центар на дан утакмице од 16 часова. Акредитације за фоторепортере (обавезан увид у лични или професионални документ), уз преузимање маркера, ћемо издавати на стадину од 16 часова на улазу предвиђеном за фоторепортере.

Фудбалски савез Србије задржава право да утврди коначан број издатих акредитација у складу са расположивим капацитетом медија центра на стадиону и следећим приоритетима:

1. медијски партнери ФСС
2. спортске редакције, односно медији;
3. остали информативни медији, у складу са тиражом и утицајем на медијском тржишту

У случају било каквих покушаја неправилности или злоупотреба акредитација неће бити одобрена.

Срдачан поздрав