Media

СУБОТА, 1. ЈУН И НЕДЕЉА, 2. ЈУН | МЕДИЈСКЕ АКТИВНОСТИ "А" ТИМА

31.05.2024.

У суботу 1. јуна и у недељу 2. јуна медијима ће бити омогућен разговор са по двојицом репрезентативаца Србије у форми микс зоне, као и присуство тренингу који је за средства јавног информисања отворен првих 15 минута. Оба дана, приликом уласка, обавезно је на увид показати професионални или лични документ (на једном или другом је неопходна фотографија).

Субота 1. јун

Улазак медија у СЦ ФСС је од 16 сати и 10 минута.
Иде се директно до терена “Мишел Платини” где ће бити организована микс зона испред улаза на терен, код натписа „Један тим, срцем свим“.
Разговори са двојицом играчима (са сваким посебно) су од 16.30 до 17.00.
У 17 и 30 почиње тренинг који је отворен за медије првих 15 минута. Фоторепортерима и сниматељима је дозвољено кретање на атлетској стази, остале представнике медија који ће мобилним телефонима креирати садржај молимо да остану на трибини.
Није дозвољен улазак у просторије СЦ (рецепција, ресторан, кафић, ходник где су свлачионице, свлачионице) као ни одлазак на остале терене.
Излазак из СЦ је предвиђен до 17 сати и 50 минута.

Недеља 2. Јун
Улазак медија у СЦ ФСС је од 9 сати и 40 минута. Иде се директно до терена “Мишел Платини” где ће бити организована микс зона испред улаза на терен, код натписа „Један тим, срцем свим“.
Разговори са двојицом играчима (са сваким посебно) су од 10,00 до 10.30 сати.
У 11,00 почиње тренинг који је отворен за медије првих 15 минута. Фоторепортерима и сниматељима је дозвољено кретање на атлетској стази, остале представнике медија који ће мобилним телефонима креирати садржај молимо да остану на трибини.
Није дозвољен улазак у просторије СЦ (рецепција, ресторан, кафић, ходник где су свлачионице, свлачионице) као ни одлазак на остале терене.
Излазак из СЦ је предвиђен у 11 сати и 20 минута.

У случају било каквих додатних инфорамција можете контактирати портпарола ФСС Милана Вуковића путем мејл адресе [email protected]

Срдачан поздрав