A selekcija

„A” TIM | SELEKTOR STOJKOVIĆ ISPRATIO DUEL U BERGAMU I VIDEO GOL LAZOVIĆA

21.05.2023.

U sklopu redovnih aktivnosti i pripreme za nastavak kvalifikacija u junu, selektor „A” tima Srbije Dragan Stojković boravio je u Bergamu i gledao duel Atalante i Verone.

Domaćin je pobedio sa 3:1, a jedini gol za goste postigao je Darko Lazović, koji je, nažalost, sredinom drugog poluvremena morao van igre zbog povrede.

Bilo je vremena za druženje van stadiona, koje su selektor Stojković, Lazović, kao i nekadašnji reprezentativac Filip Đorđević iskoristili na najbolji mogući način.

Reprezentaciju Srbije očekuje treća utakmica u kvalifikacijama za EP protiv Bugarske u Razgradu (20. jun), dok će četiri dana pre toga odigrati prijateljski meč sa Jordanom u Beču.

Selektor Stojković se sa svojim saradnicima uveliko priprema za predstojeće utakmice, tako da su nedavno susrete sa našim reprezentativcima imali Kacušito Kinoši (Porto – Marko Grujić, Sevilja – Nemanja Gudelj, bio je tu i Marko Dmitrović, koji se nedavno oprostio od državnog tima), Bratislav Živković (Firenca – Nikola Milenković, Luka Jović, Aleksa Terzić, Filip Đuričić), kao direktor „A“ tima Stevan Stojanović (Amsterdam – Dušan Tadić).