Vesti

ŽENSKA „A“ REPREZENTACIJA | PREDRAG GROZDANOVIĆ PRED MEČ SA FRANCUSKOM

16.09.2020.

Najbolja ženska reprezentacija Srbije u Subotici (petak, 18. septembar -21,00) igra protiv Francuske novi meč kvalifikacija za plasman na Prvenstvo Evrope, a selektor Predrag Grozdanović ne krije da su dueli protiv najkvalitetnijih evropskih selekcija prilika da se mnoge stvari samo još više unaprede, bez obzira na činjenicu da Srbija zbog situacije sa koronavirisom u svetu i nekih povreda neće moći da računa na najjači sastav.

-Selekcija je sastavljena od najboljih igračica u ovom trenutku – ističe Predrag Grozdanović.- Imamo mnogo mladih igračica, velikog potencijala. I trudiću se da na svakom okupljanju bude što više talentovanih devojaka koje polako stasavaju i uskoro će biti okosnica najbolje selekcije.

U goste nam dolazi jedna od najboljih evropskih selekcija…

-U Bordou smo poraženi ubedljivo, ali i taj meč za nas predstavlja veliko iskustvo. Verujem, ipak, da nas sada očekuje drugačiji meč. Igramo u Subotici, gradu poznatom po ženskom fudbalu, a iz šampionskog Spartaka imamo sedam igračica, mnoge će biti starteri. Sećamo se dobrog Spartakovog izdanja u Ligi šampiona protiv madridskog Atletika, a sa devojkama iz inostranih klubova, mislim da ćemo parirati sjajnim Francuskinjama. Očekujem, dakle, da odigramo dobro, da devojke pruže svoj maksimum i da na terenu sprovedu sve ono što smo radili ovih dana na treninzima – zaključio je Predrag Grozdanović.