Вести

ЖЕНСКА „А“ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА | ПРЕДРАГ ГРОЗДАНОВИЋ ПРЕД МЕЧ СА ФРАНЦУСКОМ

16.09.2020.

Најбоља женска репрезентација Србије у Суботици (петак, 18. септембар -21,00) игра против Француске нови меч квалификација за пласман на Првенство Европе, а селектор Предраг Гроздановић не крије да су дуели против најквалитетнијих европских селекција прилика да се многе ствари само још више унапреде, без обзира на чињеницу да Србија због ситуације са коронавирисом у свету и неких повреда неће моћи да рачуна на најјачи састав.

-Селекција је састављена од најбољих играчица у овом тренутку – истиче Предраг Гроздановић.- Имамо много младих играчица, великог потенцијала. И трудићу се да на сваком окупљању буде што више талентованих девојака које полако стасавају и ускоро ће бити окосница најбоље селекције.

У госте нам долази једна од најбољих европских селекција…

-У Бордоу смо поражени убедљиво, али и тај меч за нас представља велико искуство. Верујем, ипак, да нас сада очекује другачији меч. Играмо у Суботици, граду познатом по женском фудбалу, а из шампионског Спартака имамо седам играчица, многе ће бити стартери. Сећамо се доброг Спартаковог издања у Лиги шампиона против мадридског Атлетика, а са девојкама из иностраних клубова, мислим да ћемо парирати сјајним Францускињама. Очекујем, дакле, да одиграмо добро, да девојке пруже свој максимум и да на терену спроведу све оно што смо радили ових дана на тренинзима – закључио је Предраг Гроздановић.