Utakmica i pokloni na kraju

12.02.2017.

Posle četiri dana rada i brojnih aktivnosti u Sportskom centru FS Srbije završen je Zimski kamp za ženske reprezentativne selekcije do 17 i do 19 godina. Na kraju je odigrana i utakmica u kojoj su kadetkinje sa 1:0 golom Andjele Frajtović pobedile omladinke. Igralo se tri puta po 20 minuta.

Inače, jedan od posetilaca kampa bio je i srpski trener Goran Nastić koji već 20 godina živi i radi u San Dijegu. Nastić je poslednjih deset godina angažovan u klubu „DMCV Sharks“. Trenutno je na poziciji asistenta direktora zaduženog za ženski fudbal. Želi da pomogne u skautiranju mladih i talentovanih igračica u Americi koje imaju želju da igraju za Srbiju.

Nastić je već treći put na Zimskom kampu FS Srbije. Ovom prilikom je iz svog kluba doneo četiri garniture novih dresova za trening koje će dobiti klubovi iz Srbije. U znak zahvalnosti od koordinatora rada ženskog fudbala FSS Nikoslava Bjegovića dobio je dres reprezentacije Srbije. Nastić je rodom iz Trstenika. Diplomu profesora fizičkog vaspitanja dobio je na DIF-u 1997. godine i posle toga odlazi u Ameriku. Igrao je u omladincima čačanoskog Borca, zatim je bio u Radu i Zvezdari.