Arhiva

UGOVOR O SARADNJI FS SRBIJE I AERODROMA “NIKOLA TESLA”

31.05.2018.

Fudbalski savez Srbije i aerodrom „Nikola Tesla“ potpisali su ugovor o saradnji pred početak Svetskog prvenstva u Rusiji.Na konferenciji za medije na aerodromu „Nikola Tesla“ paraf ispred FSS stavio je generalni sekretar Jovan Šurbatović, zajedno sa vršiocem dužnosti generalnog direktora Aerodroma Sašom Vlaisavljevićem.
Jovan Šurbatović se u ime predsednika FSS Slaviše Kokeze i najužeg rukovodstva, a posebno svih reprezentativaca i stručnog štaba, zahvalio na podršci Aerodroma.
-Aerodrom veruje u naše momke, ovo je samo početak duge saradnje. Čast nam je što je jedna od najuspešnijih kompanija stala ispred nas i značajno nas podržala- rekao je Jovan Šurbatović i podsetio da je napravljen veliki uspeh odlaskom na Mundijal, ali da je cilj da se prave rezultati u kontinuitetu.
Šurbatović je Vlaisavljeviću uručio novi dres reprezentacije Srbije sa brojem 10 i njegovim prezimenom, a zauzvrat dobio adekvatan poklon.


V.D. generalnog direktora aerodroma „Nikola Tesla“ Saša Vlaisavljević istakao je da je saradnja logičan splet događaja dve uspešne kuće.
-FSS pravi odlične uspehe, od A tima, mlađih selekcija, futsala, pa i klupskog fudbala gde su Crvena zvezda i Partizan ispisali istoriju i „prezimeli“ u Evropi, omladinci Brodarca igrali sa Mančester junajtedom u Ligi šampiona. Isto tako Aerodrom pravi istorijske uspehe u poslednje četiri godine. Vrednost akcija nam je porasla za više stotina milona evra – istakao je Saša Vlaisavljević.
Prema njegovim rečima novi susret sa reprezentacijom zakazan je za 11. jun kada će čarterom sa aerodroma „Nikola Tesla“ da odu na Mundijal u Rusiju.
– Kompletno rukovodstvo ispratiće reprezentaciju Srbije na najbolji način, onako kako dolikuje šampionima“, zaključio je Saša Vlaisavljević.