Vesti

SRBIJA BIRA | PET NAJBOLJIH U VELIKOM FINALU (VIDEO)

05.07.2020.

U minulom šampionatu  Linglong Tire Superlige Srbije bili smo svedoci fenomenalnih golova, poteza kojima bi se divila i fudbalska Evropa. I došao je trenutak da se posle izbora za Gol meseca, odabere najbolji među najboljima. I izbor nije lak, jer veoma je teško bilo izdvojiti i deset najefektnijih golova, a opet i taj izbor mora da se svede na broj pet. I to ćemo učiniti zahvaljujući vašim glasovima na Instagramu FSS (lajkom komentara sa predlogom pogotka koji vam se najviše dopao). Pet predloga sa najvećim brojem glasova ulaze u veliko finale, u kojem će glasati i treneri.

U konkurenciji su sjajni golovi koje su postigli Nikola Kuveljić (Javor), Đorđe Ivanović (Partizan), Mateo Garsija (Crvena zvezda), Predrag Đorđević (Radnik), Miljan Vukadinović (Vojvodina), Saša Zdjelar (Partizan), Nikola Drinčić (Vojvodina), Aleksandar Stanisavljević (Voždovac), Antonio Mendeš Tomane (Crvena zvezda) i Luka Stojanović (Čukarički).

Posle glasanja u veliko finale plasirali su se: Saša Zdjelar (Partizan), Mateo Garsija (Crvena zvezda), Luka Stojanović (Čukarički), Nikola Drinčić (Vojvodina) i Nikola Kuveljić (Javor).

Sledi glasanje trenera Superlige…a naravno svoj glas imaće i pratioci Instagram naloga FSS.