Vesti

SC FSS U STAROJ PAZOVI DOBITNIK NAJVIŠEG PRIZNANJA ZA KVALITET USLUGA

03.07.2020.

Hotel Srbija LUX koji se nalazi u okviru kompleksa Sportskog centra FSS dobitnik je najvišeg priznanja za kvalitet usluga Privredne komore Vojvodine „Kapija uspeha“ u kategoriji hotela za sportsko rekreativni i poslovni turizam. Priznanje SC FSS uručio je predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović.

Minula 2019. godina bila je uspešna godina u radu Sportskog centra FSS.  Hotel  Srbija LUH je uspešno pozicioniran na hotelskom tržištu Srbije i postao je značajno odredište za poslovne ljude i kongresni turizam. O konstantnom porastu aktivnosti u hotelu govori i podatak da su mnoge svetski poznate kompanije redovni gosti SC FSS gde organizuju različite korporativne aktivnosti, promocije, konferencije, seminare i treninge. Sve to je uticalo da se poslovanje Centra usmeri na tri ciljna segmenta: sportsko – profesionalni, sportsko – rekreativni i kongresni.
Poslovni rezultati daju menadžmentu Sportskog centra FSS kredibilitet za nove ambiciozne i veće ciljeve. Na uspehu tog talasa širiće i dalje svoju poslovnu filozofiju. Jedan od prvih zadataka na tom polju je usavršavanje, povećanje znanja, sposobnosti i veštine zaposlenih. Na ovaj način afirmišu se nove vrednosti koje sve brojniji i po pravilu zahtevni klijenti prvi prepoznaju.

Hotel Srbija LUH koji se nalazi u okviru kompleksa Sportskog centra FSS kompletno je renoviran 2020. godine. Hotel raspolaže sa 68 smeštajnih jedinica koje se prostiru na dva sprata, odnosno 64 standard sobe, 4 apartmana. Sobe i sale za sastanke su moderno i elegantno opremljene. Uređene su nameštajem koji je izrađen od najkvalitetnijih materijala, najfinije obrade. Hotel je uređen tako da može da zadovolji potrebe i najzahtevnijih gostiju. U narednom periodu završava se i renoviranje restorana i kafe bara.
Restoran će biti obogaćen luksuznim i inspirativnim detaljima. Prefinjen i elegantan enterijer za savršenu atmosferu i kompletan doživljaj raznovrsne kuhinje na najvišem nivou. Pravi raj za sve estete i hedoniste.  Sam koncept renoviranja Sportskog centra FSS kreiran je tako da omogući ekskluzivan doživljaj luksuza i udobnosti.