A selekcija

SPISAK REPREZENTACIJE SRBIJE ZA EURO 2024 | SELEKTOR DRAGAN STOJKOVIĆ ODABRAO 26 IGRAČA ZA NEMAČKU

27.05.2024.

 

Selektor najboljeg nacionalnog tima Dragan Stojković odabrao je 26 igrača koji će predstavljati Srbiju na predstojećem Prvenstvu Evrope koje se održava u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula. Orlovi prvi meč igraju protiv Engleske, 16. juna u Gelzenkirhenu. Sledi duel sa Slovenijom, 20. juna u Minhenu, a grupnu fazu zatvaramo 25. juna kada je na programu duel sa Danskom, takođe u Minhenu.

Grupa od 16 reprezentativaca u Sportski centar FSS stiže danas (utorak) i imaće prvi trening od 17 časova. Ostali igrači pridružiće se do 2. juna, dan kasnije nacionalni tim odlazi u Beč gde će 4. juna igrati prijateljsku utakmicu protiv Austrije.

Reprezentacija Srbije boraviće u Beču do 7. juna, zatim odlazi u Stokholm gde je 8. juna očekuje drugi prijateljski meč pred odlazak u Nemačku, protiv Švedske. Odmah posle utakmice predviđen je povratak u Beograd. Odlazak u Augzbug je 11. juna u 17 časova iz Beograda.

Medijske aktivnosti A tima počinju u petak 31. maja  u 11 časova u Sportskom centru FSS kada će biti održana konferencija za medije selektora Dragan Stojkovića. U subotu i nedelju, 1. i 2. juna, predviđena je miks zona sa dvojicom igrača. Treninzi će oba dana biti otvoreni za fotoreportere i snimatelje prvih 15 minuta. O satnici bićete blagovremeno obavešteni.
U međuvremenu tekstualni, foto i video materijal, možete preuzeti sa sajta i ostalih komunikacionih kanala FS Srbije.