А селекција

СПИСАК РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ ЗА EURO 2024 | СЕЛЕКТОР ДРАГАН СТОЈКОВИЋ ОДАБРАО 26 ИГРАЧА ЗА НЕМАЧКУ

27.05.2024.

 

Селектор најбољег националног тима Драган Стојковић одабрао је 26 играча који ће представљати Србију на предстојећем Првенству Европе које се одржава у Немачкој од 14. јуна до 14. јула. Орлови први меч играју против Енглеске, 16. јуна у Гелзенкирхену. Следи дуел са Словенијом, 20. јуна у Минхену, а групну фазу затварамо 25. јуна када је на програму дуел са Данском, такође у Минхену.

Група од 16 репрезентативаца у Спортски центар ФСС стиже данас (уторак) и имаће први тренинг од 17 часова. Остали играчи придружиће се до 2. јуна, дан касније национални тим одлази у Беч где ће 4. јуна играти пријатељску утакмицу против Аустрије.

Репрезентација Србије боравиће у Бечу до 7. јуна, затим одлази у Стокхолм где је 8. јуна очекује други пријатељски меч пред одлазак у Немачку, против Шведске. Одмах после утакмице предвиђен је повратак у Београд. Одлазак у Аугзбуг је 11. јуна у 17 часова из Београда.

Медијске активности А тима почињу у петак 31. маја  у 11 часова у Спортском центру ФСС када ће бити одржана конференција за медије селектора Драган Стојковића. У суботу и недељу, 1. и 2. јуна, предвиђена је микс зона са двојицом играча. Тренинзи ће оба дана бити отворени за фоторепортере и сниматеље првих 15 минута. О сатници бићете благовремено обавештени.
У међувремену текстуални, фото и видео материјал, можете преузети са сајта и осталих комуникационих канала ФС Србије.