A selekcija

Selektor Slavoljub Muslin posle Moldavije:Moglo je i ubedljivije,profesionalno smo odradili utakmicu

02.09.2017.

Posle dobre igre i očekivanog rezultata u meču sa Moldavijom, selektor Slavoljub Muslin ističe da je ovo samo još jedan korak bliže Rusiji, kao I da su
pred Srbijom važni mečevi…
-Sve je prošlo kako treba, bez povreda, rutinski, sačuvani su oni igrači kojima su pretili kartoni. Moglo je da bude ubedljivije, ali je 3:0 dovoljno i čestitam igračima na odrađenom poslu- rekao je posle meča selektor Slavoljub Muslin.
Reprezentacija Srbije je pobedila Moldaviju sa 3:0 i tri kola pre kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo zauzima prvo mesto u Grupi D sa 15 bodova, iza Republike Irske koja ima dva manje.

Selektor Muslin je zahvalio navijačima što su podržali reprezentaciju uprkos jakoj kiši u Beogradu, a onda konstatovao…
-Profesionalno smo odradili utakmicu, igrači su se dobro ponašali, na vreme davali golove. U drugom poluvremenu nisam hteo ništa da rizikujem.

Prvi gol za Srbiju postigao je Mijat Gaćinović, a šansu je dobio i povratnik Adem Ljajić…

– Gaćinović je ponovo dao gol, drugi na drugoj utakmici. Važan gol kod 0:0. Nevezano za to, dobro je igrao. Zadovoljan sam i Ljajićem, šteta što nije dao gol.
Reprezentacija Srbije će sledeću utakmicu igrati protiv Republike Irske koja nije uspela da pobedi Gruziju.

– Povoljan rezultat iz Tbilisija nam ne dozvoljava da se opuštamo. Igraćemo na pobedu, bez kalkulacija. Nema euforije, samo jedan korak smo bliži Rusiji –zaključio je selektor Srbije.

Utakmica između Srbije i Republike Irske igraće se u utorak od 20.45 na stadionu Aviva u Dablinu.