A selekcija

SELEKTOR MLADEN KRSTAJIĆ: POKAZALI KVALITET I KARAKTER, HVALA FS CG NA BRATSKOM PRIJEMU

11.10.2018.

 

Srbija je ostvarila važnu pobedu u Podgorici, a selektor Mladen Krstajić ne krije da je zadovoljan i ostvarenim rezultatom i pruženom igrom…

-Prvo da se zahvalim Fudbalskom savezu Crne Gore na gostoprimstvu, bratski prijem u svakom trenutku i još jednom  veliko hvala. I nije mi jasno zašto je ovo bila utakmica velikog rizika. I na terenu i na tribinama svi su pokazali pravi nivo. Čestitao bih mojim igračima na pobedi, pokazali su i kvalitet i karakter. Od jedanaest igrača njih devet su bili klinci, osim Tadića i Rukavine. Sve to je veliki podstrek za dalji rad. Dobro smo igrali, na vreme poveli. Da smo imali bolji završni pas utakmicu bi i ranije rešili. Sve u svemu drago mi je da je ova istorijska utakmica prošla u najboljem redu.

Da li vas je malo razočarala Crna Gora..

-Nije me razočarala Crna Gora već su me oduševili moji igrači. Nije lako igrati bez Matića i Kolarova, ali momci su pokazali da imaju ogroman potencijal. Crna Gora je igrala onoliko koliko smo joj mi dozvolili.

O Sergeju..

-I kao igraču i kao čoveku o njemu sve najbolje…

Rumunija je  slavila u finišu meča u Viljnusu…

-Rekao sam i pre utakmice da nikome u Litvaniji neće biti lako. Oni jesu autsajderi u našoj grupi, ali videli ste da su Rumuni tek u 94.minutu stigli do pobede. Mi se već okrećemo tom meču – rekao je selektor Mladen Krstajić.