A selekcija

Selektor Lalatović pozvao predsednika Kokezu, direktora Bunjevčevića i stručni štab „A“ tima da dođu u Bidgošć i podrže "orliće" protiv Portugala

14.06.2017.

Mlada reprezentacija Srbija došla je večeras u Bidgošć gde će boraviti sve do 23. juna i poslednjeg meča koji igramo u Grupi B sa Španijom. Sva tri duela (Portugal, BJR Makedonija, Španija) Srbija će igrati u ovom poljskom gradu na stadionu kapaciteta 20.247 mesta a sudeći po dočeku koji je domaćin upriličio za srpsku ekspediciju, utisak je da će Đurđević, Maksimović i saigrači imati veliku podršku.
-Zahvalio bih se našim domaćinima na zaista dirljivom dočeku. Po svemu viđenom imaćemo ovde lepu podršku, ona nam je neophodna. Tim povodom pozvao bih i ljude iz našeg Saveza, pre svega predsednika Slavišu Kokezu i tehničkog direktora Gorana Bunjevčevića, naravno i ceo stručni štab „A“ tima, da dođu u Bidgošć i da nas podrže. Bili bi nam vetar u leđa, tu mislim na sve nas, ali na prvom mestu igrače. Da dođu i uvere se u kvalitet naše mlade reprezentacije kako bi u budućnosti mogli da računaju na njih – rekao je Nenad Lalatović.
Poljskim novinarima bio je interesantan Vanja Milinković- Savić, sada već bivši golman Lehije koji se preselio u Torino.
-Drago mi je da sam ponovo ovde, sada sa mojim saigračima iz reprezentacije, jer iz Poljske nosim veoma lepe uspomene. Verujem da ćemo imati lepu podršku, a na nama je da pružimo maksimum i ostvarimo što bolje rezultate – rekao je Vanja Milinković – Savić.
Reprezentativci Srbije imaće sutra dva treninga, prvi već od 10,00. U hotelu Holidej In koji se nalazi u centru Bidgošća postoji svi uslovi za prijatan boravak naše reprezentacije, a dolasku Orlića prisustvovao je i gradonačelnik Bidgošća koji je pozdravio „drage prijatelje iz Srbije“.