REMI OMLADINSKE FUTSAL SELEKCIJE PROTIV BOSNE I HERCEGOVINE U PRVOM KOLU KVALIFIKACIJA ZA EP

27.03.2019.

STRELCI:1:0 Mehmedović 9, 1:1 Milašinović 20, 2:1 Džindić 32, 2:2 Rosić 34.Dvorana u Mostaru. Sudije: D. Aperzegula (Španija), H.Kafarli (Azerbejdžan).

BOSNA I HERCEGOVINA: Demirović, Trifković, Džindić, Vrdoljak, Smajlović. Mušinović, Mehmedović, Manojlović, Džemić, Kapetanović, Lukšija, Grubišić.

SRBIJA: Koljajić, Marinković, J.Urošević, Rosić, Arđeljan. Milanović, Milivojević, Radak, Petrović, Milašinović, M.Urošević, Stojanović. Selektor Vladimir Jovanović

Omladinska futsal reprezentacija odigrala je nerešeno protiv selekcije Bosne i Hercegovine – 2:2(1:1) na otvaranju kvalifikacionog turnira za plasman na Evropsko prvenstvo.

Na turniru koji se održava u Mostaru, Srbija je dva puta stizala vođstvo domaće reprezentacije. Viđena je velika borba, neizvesna do samog kraja, dva kvalitetna rivala. Bosna i Hercegovina se dobro branila i naš gol uglavnom ugrožavala iz kontra napada, a na kraju bliži pobedi je bila Srbija, jer u poslednjim trenucima meča malo je nedostajalo da Arđeljan donese pobedu. Sutra, drugog dana turnira, Srbija se sastaje sa favoritom naše grupe, selekcijom Portugala.Meč se igra u 17,00.